Λιακόπουλος: Έρχεται το παγκόσμιο τέλος του πολιτικού συστήματος με αφορμή την μούφα πανδημία

Όλο το σώου με την πανδημία, που ναι μεν υπήρχε αλλά παραφουσκώθηκε με μούφα δήθεν θανάτους από τον κορωνοϊό, έχει τελικά σαν στόχο όλο το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα το οποίο θα κατηγορηθεί και θα βρεθεί ΕΝΟΧΟ για τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες των χουντομέτρων.

Με δυο κουβέντες θέλουν (να δούμε αν το πετύχουν) να αντικαταστήσουν σε κάθε χώρα τους πολιτικούς με επιτροπάτα, που θα ορίζονται από εξωκρατικούς οργανισμούς. Ίσως στα επιτροπάτα αυτά να δούμε και πρόσωπα που μετείχαν σε εκλογικές διαδικασίες σε κάθε κράτος.

Ο Elon Musk που στήριξε το 1,5 εκατομμύριο διαδηλωτών κατά της κορωνοχούντας στον Καναδά (στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο παρά τα εγκλήματα που γίνονται κάθε μέρα στα νοσοκομεία, μεγάλη αναισθησία) είχε δηλώσει, ότι οι πολιτικοί σε κάθε κράτος δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την βοήθεια που τους δίνεται σε χρήμα λόγω διαφθοράς. Μετά την διαφθορά θα έρθει και η καταγγελία της ανικανότητας διαχείρισης κρίσεων.

Έτσι οι εκλογές και η κοινοβουλευτική δημοκρατία θα αντικατασταθούν από ένα νέο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης, μέσω της μεγάλης επανεκκίνησης, με το οποίο θα βγούν οι ελίτ μέσω των γνωστών λαμογιών (Bill Gates, Elon Musk, Bezos, Zuckerberg κτλ) και θα πουν ότι μας ομολογούν ότι χρηματοδοτούσαν την οικονομία ολόκληρου του πλανήτη ούτως ή άλλως και ότι βγάζουν από την μέση τους μεσάζοντες, δηλαδή τους πολιτικούς και αναλαμβάνουν να προωθήσουν το “φιλανθρωπικό τους έργο” οι ίδιοι μέσω ενός παγκόσμιου οικονομικού οργανισμού (MOTHER COMPANY).

Αυτό θέλουν να κάνουν και οι λαοί θα δουν πολλούς από τους πολιτικούς στο σκαμνί και έτσι με ικανοποίηση θα δεχθούν την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας χούντας χωρίς το προσωπείο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.