Λιακόπουλoς: Για τα παιδάκια των Ρώσων που σκότωναν επί 8 χρόνια οι Ουκρανοί δεν σας είδα να κλαίτε. Υποκριτές!!!

Εδώ και 8 χρόνια σκότωναν ελεύθεροι σκοπευτές και πυροβολικό τους Ρώσους αλλά δεν είδα κανένα από τους σημερινούς υποκριτές και τους ηλίθιους που τους ακούνε να διαμαρτύρονται και να κλαίνε για τα γυναικόπαιδα (πάνω από 13.000) που σκοτώθηκαν σαν το σκυλί στο αμπέλι.

Ο πόλεμος είναι κακό πράγμα χωρίς καμία αμφιβολία και κάθε θάνατος και καταστροφή καταδικάζονται, αλλά η υποκρισία είναι σιχαμερή πράξη σκουληκιών και όχι ανθρώπων.

Σήμερα κανείς δεν νοιάζεται για τους Ουκρανούς και τα παιδιά τους. Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, τους χρησιμοποιείτε για να χτυπήσετε τον Πούτιν και τον Ρωσικό λαό, που είναι το τελευταίο εμπόδιο για την παγκόσμια χούντα που θέλετε να επιβάλετε και που δείγματά της είδαμε με τα κορωνομέτρα που έχετε πάρει και τα συνεχίζετε παρά το ότι η πανδημία δεν υπάρχει πια, παρά μόνο στα χαρτιά σας.

Δεν είμαστε μάρτυρες ενός πολέμου που ο δήθεν τρελός Πούτιν ξεκίνησε, αλλά μιας μάχης ανάμεσα στη σκλαβιά και την λογική. Τα αφεντικά του πλανήτη θέλουν να αφανίσουν τον Πούτιν και τον τρόπο ζωής που εξασφαλίζει, μαζί με την Ρωσία και τον όποιο πολιτισμό της.

Είτε το θέλετε είτε όχι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι Ρώσοι ήδη πολεμούν για την επιβίωσή τους. Αν χρειαστεί οι Ρώσοι και όχι απαραίτητα ο Πούτιν, θα πατήσουν το κουμπί, διότι δεν θα δεχτούν να αφανιστούν αυτοί και τα αδελφάτα της Δύσης χωρίς πλέον εμπόδια να στήσουν την παγκόσμια χούντα τους καταδυναστεύοντας όλο τον πλανήτη.