Λιακόπουλος: Γιατί οι Ρώσοι δεν εισβάλουν στην κεντρική Ουκρανία;;;

Εννοείται ότι από την προπαγάνδα των ηλιθίων των ΜΜΕ του ΝΑΤΟ και εν γένει της Δύσης, που απευθύνονται σε ηλίθιους, ακούσαμε ότι δεν έχουν καύσιμα για να πάνε ως εκεί, ή ότι έχουν χάσει το 90% των αρμάτων και των φορτηγών τους κτλ.

Ας δούμε όμως τι έχει στο κέντρο της Ουκρανίας και τι έχει στην περιφέρεια την οποία ήδη έχουν καταλάβει.

Στην περιφέρεια, όπως βλέπετε στο χάρτη, βρίσκονται οι μεγάλες πόλεις, όπως το Κίεβο (βόρεια) το οποίο ανάγκασαν πιέζοντας από δυτικά, βόρεια και ανατολικά να μένει στρατιωτικά αδρανές, αφού κρατάει τις δυνάμεις του για την περίπτωση που εισβάλουν στο κέντρο του οι Ρώσοι, το Χάρκοβο, το οποίο έχει σχεδόν ισοπεδωθεί, η Μαριούπολη, την οποία ήδη κατέχουν, η Χερσώνα, την οποία ήδη κατέχουν, Το Μυκολάϊβ, που έχει πολιορκηθεί και η Οδησσός που ζει με τον εφιάλτη του πότε θα της επιτεθούν οι Ρώσοι.

Στο κέντρο της χώρας, βρίσκονται οι μεγάλοι σιτοβολώνες όπου ζουν αγρότες.

Με πράσινο βλέπετε το ποσοστό παραγωγής σιτηρών της χώρας.

Οι Ρώσοι λοιπόν, δεν έχουν κανένα λόγο να μεταφέρουν εκεί το θέατρο των επιχειρήσεων και να καταστρέψουν αυτό το οποίο θα αποτελέσει εκ των πραγμάτων (εκτός απροόπτου) λεία πολέμου για αυτούς, αφού θα πάρουν όλα τα σιτηρά της Ουκρανίας, για να τα πουλήσουν μέσω Κίνας στους ηλίθιους πρωθυπουργούς της Ευρώπης, που δεν καλλιεργεί και δεν παράγει τίποτε, διότι ετοιμάστηκε εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες να μην ρυπαίνει το περιβάλλον και να παράξει πράσινη ενέργεια, στέλνοντας όλα της τα εργοστάσια στον Τρίτο κόσμο (Ασία, Αφρική) και σταματώντας την καλλιέργεια σιτηρών και μη έχοντας επαρκείς δικούς της ενεργειακούς πόρους σε πετρέλαιο , άνθρακα, φυσικό αέριο κτλ, ούσα απόλυτα εξαρτώμενη από την Ρωσία, από την οποία παρά τις φανφάρες και τις ηλιθιότητες που ξεστομίζουν οι πρωθυπουργοί της, συνεχίζει να εισάγει τα πάντα.

Πιστεύω να καταλάβατε γιατί η Ρωσία έχει καταλάβει τα ουκρανικά εδάφη περιμετρικά και όχι στο κέντρο.

Όσο για τις ανοησίες του Ζελένσκυ του στυλ “νικάμε αδέλφια” κτλ, πρέπει να του πούμε, ότι είναι η μαριονέττα που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι και τα αφεντικά τους, για να πιέσουν την Ρωσία με θύμα τον λαό και την χώρα της Ουκρανίας που ήδη έχει γίνει οικόπεδο.

Συνυπεύθυνοι για το show είναι οι τηλεπαρουσιαστές όλης σχεδόν της Δύσης, που προάγουν τα ψέματα των Αμερικάνων και των σκοτεινών αφεντικών τους.

Από την πρώτη μέρα σας είπα, ότι ο Πούτιν κατέλαβε την Ουκρανία σε έξη (6) ώρες. Απλά τώρα τακτοποιούνται ακόμη οι λεπτομέρειες.