Λιακόπουλος: Γιατί πεθαίνουν από τον COVID 19 μόνο οι Δυτικές οικονομίες!!

Η κραυγαλέα διαφορά του αριθμού θανάτων σε γειτονικές χώρες όπως για παράδειγμα το Μεξικό και οι ΗΠΑ, η Ισπανία και η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ιταλία, δεν μπορεί πλέον να περνάει απαρατήρητη και χωρίς σχολιασμό.

Γιατί οι Ισπανοί πεθαίνουν σαν τις μύγες και οι Πορτογάλοι ακριβώς δίπλα “σφυρίζουν αδιάφορα”;;; Στην Ισπανία που δεν εφαρμόζεται από το 1981 η πολιτική Αντιφυματικών Εμβολιασμών, οι θάνατοι από το νέο κορωνοϊό είναι 25 φορές περισσότεροι από την γειτονική της Πορτογαλία στην οποία εφαρμόζεται.

Γιατί στις ΗΠΑ ο Τραμπ μετράει τόσους πολλούς νεκρούς και ακριβώς δίπλα στο Μεξικό έχει εφιαλτικά χαμηλότερο ποσοστό νεκρών;;; Στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν έχει υιοθετηθεί η πολιτική Αντιφυματικών Εμβολίων, βλέπουμε πολλούς νεκρούς από το νέο κορωνοϊό καθημερινά. Οι νεκροί στις ΗΠΑ είναι 50 φορές περισσότεροι από το γειτονικό Μεξικό που εφαρμόζει καθολικό αντιφυματικό εμβολιασμό BCG από το 1951.

Γιατί στην Ελλάδα, όπως είπε ο Τσιόδρας ήμασταν και large και βάζαμε στους νεκρούς από κορωνοιό ακόμη και άτομα που ναι μεν τον είχαν, αλλά πέθαιναν από άλλη αιτία. Προσωπικά έχω ακούσει τουλάχιστον τρεις παρόμοιες περιπτώσεις από γνωστούς. Δείτε στο 0.20″ του βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=bKe5kY5wjcs

Να σημειώσουμε τα παρακάτω:

 1. Από ότι φαίνεται οι διαφορές κρουσμάτων και θανάτων Covid 19 από χώρα σε χώρα, σχετίζονται με το αν έγινε το Αντιφυματικό παιδικό Εμβόλιο “Bacillus Calmette Guérin” (BCG).

 2. Ο παλιός αυτός εμβολιασμός BCG στατιστικά προσφέρει  προστασία από αναπνευστικές λοιμώξεις και από τον καρκίνο του προστάτη.

Ο εμβολιασμός αυτός σταμάτησε επί ΣΥΡΙΖΑ, που υπάκουσε τις εντολές της Δύσης.

 3. Το εμβόλιο BCG επομένως φαίνεται πως προστατεύει όσους εμβολιάστηκαν στα παιδικά τους χρόνια, από βαριές αναπνευστικές λοιμώξεις όπως αυτή που πιθανόν να τους επέφερε ο COVID 19

 4. Οι χώρες του λεγόμενου Δυτικού κόσμου, φέρονται να  έχουν διακόψει τις γενικές πολιτικές εμβολίων κατά της φυματίωσης, λόγω του συγκριτικά χαμηλού κινδύνου εμφάνισης της ασθένειας στις προηγμένες χώρες τους. Έτσι αν δούμε τους χάρτες εξάπλωσης και θυμάτων του COVID 19 και εμβολιασμού κατά της φυματίωσης, θα διαπιστώσουμε, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ, ότι ο Δυτικός Κόσμος που δεν είχε εμβολιαστεί με αντιφυματικό εμβόλιο είχε τα πολλά θύματα.


 5. Ο εμβολιασμός BCG επομένως φαίνεται να μειώνει και τον αριθμό των αναφερθέντων κρουσμάτων κορωνοϊού στις χώρες όπου εφαρμόζεται καθολικά! Άρα λειτουργεί διπλά προστατευτικά και καθιστά τον εμβολιασμό BCG ένα πιθανό “νέο” εργαλείο για την καταπολέμηση του COVID-19.

6. Το BCG στατιστικά, αφού έχουμε στατιστικές δεκάδων ετών,είναι γενικά αβλαβές η κύρια ανεπιθύμητη ενέργεια της ανάπτυξης φλεγμονής στο σημείο της ένεσης. Αλλά, το BCG αντενδείκνυται σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα καθώς και σε έγκυες γυναίκες.

 7. Στην Ελλάδα ο καθολικός Αντιφυματικός Εμβολιασμός ξεκίνησε τη δεκαετία 1950 – 1960, το θυμάμαι διότι έχω κάνει τέτοιο εμβόλιο.   Την επταετία της Χούντας είχε γίνει μια διακοπή των σχετικών Εμβολιασμών BCG (1967 – 1974) και αυτό πρέπει να ελεγχθεί.    Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται το εμβόλιο BCG στελέχους Pasteur.

Όπως έχω πει κατ΄επανάληψη, αφού εδώ την προσωπική μου άποψη αποτυπώνω, πιστεύω ότι η μέθοδος του καθολικού εμβολιασμού είναι μία μέθοδος που μπορεί να σώσει ζωές. Οι ενδοιασμοί μου προέρχονται από την έλλειψη εμπιστοσύνης μου, σε αυτούς που ετοιμάζουν κάποια από τα εμβόλια, καθώς η νοοτροπία τους και το σκεπτικό τους είναι απορριπτέα από εμένα . Σαφώς και αναφέρομαι στον Bill Gates και την εμμονή του στο να εμβολιάσει όλο τον πλανήτη, αλλά και στην εμμονή του να ελέγχονται οι πάντες με μικροτσίπ και άλλα εμφυτεύματα.

Έρχονται λοιπόν οι συνωμοσιολόγοι και λένε, μήπως όλα αυτά τα λένε για να πάει όλος ο Δυτικός Κόσμος και να κάνει το εμβόλιο BCG γιατί το τυχόν 2ο κύμα του νέου κορωνοϊού μπορεί να αποδειχτεί εφιαλτικό;

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), συνεχίζει να επισημαίνει τον κίνδυνο της επανεμφάνισης μεγάλου αριθμού κρουσμάτων φυματίωσης (μετανάστες, μετακινούμενοι πληθυσμοί κ.ά.) συσχετιζομένου συχνά και με τα κρούσματα του AIDS παγκοσμίως.

Ωστόσο ο ΠΟΥ τονίζει ότι ο εμβολιασμός με το BCG προς το παρόν, ελλείψει επαρκών ερευνητικών διαπιστώσεων, δεν συνιστάται για την πρόληψη του COVID-19.

Ξεκινάμε από το αποδεκτό επιστημονικό συμπέρασμα ότι , το Αντιφυματικό Εμβόλιο BCG, αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτρεπτικό για την εποχική Γρίπη. Οι χώρες που δεν το εφαρμόζουν έχουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά θανάτων από Γρίπη. Από ότι φαίνεται βοηθά και με τον Κορωνοϊό.

Τα ερωτήματα που καίνε τώρα, είναι τα παρακάτω:

  1. Γιατί αφού φαίνεται σαφώς, ότι όσες χώρες ακολουθούν τον εμβολιασμό με αντιφυματικό εμβόλιο έχουν λίγους θανάτους και μάλιστα παράπλευρους και όχι απ΄ευθείας από τον κορωνοϊό, δεν προτείνει άμεσα ο ΠΟΥ που είναι εν γένει υπέρ των εμβολίων, να κάνουν άμεσα το εμβόλιο;;;;;
  2. Γιατί αφού ο ΟΗΕ (οπότε και ο ΠΟΥ) γνώριζε ότι θα επέλθει τεράστιο μεταναστευτικό κύμα στον Δυτικό Κόσμο, από χώρες του Τρίτου Κόσμου, σταμάτησε τον εμβολιασμό με BCG αφήνοντας ακάλυπτους τους πολίτες Αμερικής, Ευρώπης και Αυστραλίας;;
  3. Μήπως όλα είχαν σχεδιασθεί ώστε την κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιηθεί μία πανδημία για να επέλθει η οικονομική καταστροφή ειδικά του Δυτικού Κόσμου την οποία ζούμε, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι κατεστραμμένοι ούτως ή άλλως ;;;

Να λοιπόν που έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα στα χέρια μας. Κάθε πρόβλημα απαιτεί και μία λύση και τη λύση την έχουν ανέκαθεν πάντα έτοιμη αυτοί οι οποίοι δίνουν και το πρόβλημα.

Θα έλθει η λύση από ένα νέο εμβόλιο που θα προσφέρει ο BILL GATES, αλλά δεν μας δίνουν το εμβόλιο κατά της φυματίωσης. ΓΙΑΤΙ;;;; Αυτό το θεωρώ ύποπτο και απέδειξα με αυτά που έχω γράψει, ότι δεν είμαι “αντιεμβολιαστής”.

Μαζί όμως με το νέο εμβόλιο, έρχεται και ο ΕΛΕΓΧΟΣ που οι νέες τεχνολογίες ελέγχου του εγκεφάλου θα φέρουν πάντα για το καλό μας και σε αυτό θα βοηθήσει ο έτερος οραματιστής του μέλλοντος, ο ELON MUSK, που θέλει να μας βάλει να ζούμε σε ένα άλλο κόσμο εικονικό, λέγοντάς μας μάλιστα ότι ήδη, μπορεί αυτό το οποίο ζούμε, να είναι μία εικονική πραγματικότητα, που κάποιοι επιστήμονες πέτυχαν στο παρελθόν.