Λιακόπουλος: Το προγραμματισμένο μέλλον της ανθρωπότητας – VIDEO

Θα έχετε ακουστά τον ELON MUSK. Πολύ χρήμα (που το βρίσκει άραγε;;;;) μεγάλα επιστημονικά οράματα και σχέδια (πως τούρθαν;;) έκανε δικούς του πυραύλους, δικά του εμφυτεύματα για τον έλεγχο του εγκεφάλου, έχει αμέτρητες εταιρείες, εταιρείες που δεν παράγουν χρήμα αλλά μόνο ξοδεύουν και κάνουν κυρίως μελέτες για το μέλλον.

Κάποιοι σίγουρα είναι οι χρηματοδότες. O ΕLON MUSK φέρεται να έχει πάρει πολλά χρήματα (πολύ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια) από την πώληση εταιρειών που ίδρυσε κτλ, αλλά τα εγχειρήματα εκτόξευσης διαστημοπλοίων και οι μισθοί στρατιών αμέτρητων επιστημόνων που δουλεύουν σε ερευνητικές εταιρείες που μόνο έξοδα έχουν, απαιτούν χρήμα, πολύ χρήμα, από “επενδυτές”, που επενδύουν στο πως τελικά οι άνθρωποι, χωρίς να εργάζονται αφού θα έχουν αντικατασταθεί σχεδόν όλοι από ρομποτικά συστήματα, θα παίρνουν ένα παγκόσμια ορισμένο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι, συνδεδεμένοι μέσω εγκεφαλικών εμφυτευμάτων με ένα κέντρο τεχνητής νοημοσύνης, θα ζουν στην κυριολεξία ο καθένας στον κόσμο του, συμμετέχοντας σε μία ζωή εικονικής πραγματικότητας, που ο καθένας θα επιλέγει, μένοντας όσον αφορά τον παρόντα κόσμο απόλυτα αδρανείς και μακριά από τους πραγματικούς άρχοντες του κόσμου αυτού.

Έτσι δεν θα επιθυμούν τίποτε άλλο, παρά μόνο την άμεση και άνετη εκπλήρωση κάθε φαντασίωσής τους. Αυτά υπόσχεται ο ELON MUSK, μεταξύ άλλων, όπως οι ταχύτατες μετακινήσεις, που δεν συμβαδίζουν όμως σαν υποσχέσεις με την υπόσχεσή του της αδρανούς συμμετοχής των ανθρώπων σε εικονικούς κόσμους. ίσως να είναι το τυράκι, μπροστά από τη φάκα, της προσφερόμενης εικονικής πραγματικότητας μέσα στην οποία θα κλείσει τον καθένα και την κάθε μία αυτός και οι “χρηματοδότες” του.

Η πρότασή του για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο. Θυμάμαι όταν πριν από πολλά χρόνια το έγραψα αυτό σαν προοπτική σε πένα βιβλίο μου, δέχθηκα (κλασικά) επικρίσεις για το ότι έλεγα πράγματα εξωπραγματικά διότι δήθεν η πλουτοκρατία θέλει οι εργάτες να δουλεύουν και να μην πληρώνονται και όχι να κάθονται και να πληρώνονται. Εγώ κλασικά είχα δίκιο και οι επικριτές μου κλασικά είχαν άδικο.

https://www.youtube.com/watch?v=qfBObk4BwKk

Δείτε και το βίντεο για τον κόσμο που υπόσχεται. Στο 7. 50΄λέει για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που θα πρέπει να δοθεί, αφού όλοι θα κάθονται λόγω ρομποτοποίησης των πάντων και της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας και στο 9.50΄λέει ότι ήδη μπορεί να ζούμε σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας και σε τέτοια παιχνίδια θα μπορούμε να ήμαστε διαρκώς απασχολημένοι, αφού δεν θα έχουμε τι να κάνουμε.

Για να ζουν οι άνθρωποι μαζικά σε μία εικονική πραγματικότητα, θα πηγαίνουν σε κοινόβια ιδρύματα θα ξαπλώνουν σε ένα κρεβάτι σε μία τεράστια αίθουσα, θα τους διασωληνώνουν και εκεί θα ζουν σε ύπνωση την υπόλοιπη ζωή τους εδώ στον κόσμο αυτό χωρίς να συμμετέχουν σε τίποτε.

Μήπως ο κόσμος που ζούμε, δεν μας είπε ο Σωκράτης και ο Απόστολος Παύλος αλλά και ο ίδιος ο Χριστός, ότι είναι ένα ψέμα;;; Δεν είπε ο Χριστός ότι πρέπει να ζητούμε αποκλειστικά και μόνο τον κόσμο (την Βασιλεία) των Ουρανών;; Δεν μας είπε “Τι έχει να κερδίσει ένας άνθρωπος αν κερδίσει ένα ολόκληρο κόσμο αλλά χάσει την ψυχή (ζωή) του”¨.

Για όλα έχετε προειδοποιηθεί και παλιά και τώρα.

Αποφασίστε τι θέλετε.

Τον αληθινό κόσμο του φωτός ή τον κόσμο που ήδη έχει αρχίσει να σας προσφέρεται;;;