Λιακόπουλος: Ηλίθιοι ψευτοπλανητάρχες πάρτε το απόφαση! Θα πέσουν πυρηνικά! Θα γίνει του PUTIN!

αυτοί που κυβερνούν παγκόσμια έχοντας για μαριονέττες τους πρωθυπουργούς όλου του κόσμου, βλέπουν ένα τεράστιο κενό στο χάρτη του παγκόσμιου ελέγχου, που ακούει στο όνομα Ρωσική Ομοσπονδία.

Αυτοί λοιπόν που θέλουν σε μερικά χρόνια από τώρα να φέρουν τα εμφυτεύσιμα microchips και τον καθολικό έλεγχο του παγκόσμιου αγελαίου πλήθους, προκαλούν τον Πούτιν επειδή δεν τον ελέγχουν και δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν παντού την αποανάπτυξη και τον παγκόσμιο έλεγχο μέσω των microchip.

Αποανάπτυξη είναι η διαδικασία με την οποία θα ολοκληρώσουν την καταστροφή κάθε μικρής και μεγάλης επιχείρησης και θα απαγορεύσουν την εργασία σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία, ώστε να γίνουμε μία κοινωνία που θα αποτελείται από μικρά γκέτο ανέργων που θα ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Η συμμετοχή στα γκέτο αυτά, θα εξαρτάται από το αν έχεις πάρει το microchip ελέγχου ή όχι, για να είσαι δούλος των γνωστών άγνωστων αφεντικών του πλανήτη.

Υπάρχουν άνθρωποι σκουπίδια, σκουλήκια βρωμερά, που συνεργάζονται με τους γνωστούς άγνωστους κοσμοκράτορες, για να φέρουν αυτό τον τρόπο ζωής. Δεν είναι το έργο τους εύκολο και γίνεται ακόμη δυσκολότερο, λόγω της ύπαρξης του Πούτιν, που δεν συνεργάζεται μαζί τους για τον ενιαίο κεντρικό έλεγχο όλων των τσιπαρισμένων ανθρώπων στο μέλλον (κοντινό ή μακρινό) .

Τον πιέζουν με διαφόρους τρόπους εδώ και δύο περίπου δεκαετίες. Πότε με τη Γεωργία, πότε με την Κριμαία, πότε ανεβάζοντας την τιμή του φυσικού αερίου πάνω από αυτήν του πετρελαίου και τώρα πάλι με την Ουκρανία. Όσα συμβατικά όπλα και να κατασκευάσει η Ρωσία, δεν μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να προστατεύσει τα αχανή σύνορά της, ούτε να έχει δύο ταυτόχρονα μέτωπα, ένα στην Ευρώπη και ένα στον Ειρηνικό πολεμώντας ουσιαστικά εναντίον όλου του πλανήτη.

Είναι δεδομένο. Θα αρχίσουν να πέφτουν πυρηνικά και όταν αρχίσουν από τα μικρά θα πάμε σε χρόνο μηδέν και στα μεγάλα, γιατί όλες οι παρατάξεις θα σκεφτούν ότι αν δεν τα ρίξουν θα τους τα καταστρέψουν οι αντίπαλοι στο έδαφος.

Θα πέσουν πάνω 10.000 πυρηνικές κεφαλές. Ειδικά οι περισσότεροι πύραυλοι της Ρωσίας είναι μη αναχαιτίσιμοι. Θα πεθάνει άμεσα, ή σε μερικούς μήνες λόγω της ραδιενέργειας, της δίψας και της πείνας κάπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο Πούτιν δεν θα παραστήσει τον Σαντάμ Χουσεΐν ή τον Καντάφι. Οι ΗΠΑ και οι πρωτεύουσες όλων των κρατών θα γίνουν στάχτη.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ψευτοπλανητάρχες;;;;;;

Πιστεύω πως όχι,

αλλά αισθάνομαι ότι έπρεπε να τα γράψω αυτά, ώστε αμαρτία να μην έχω.