Λιακόπουλος: Το ξεφούρνισαν επιτέλους. Θέλουν να επιβάλουν διαρκή έλεγχο και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ σε όλους! – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κρύβουν τίποτα!

  • Αποκάλυψαν πως το mRNA αλλάζει το DNA (ΕΔΩ)
  • Πως οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν κατά δισεκατομμύρια για να σωθεί ο πλανήτης (ΕΔΩ).
  • Πως έρχεται η Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία θα φέρει άλλο πολίτευμα ( ΕΔΩ).
  • Πως οι άνθρωποι θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο με την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα αναλάβει δράση (ΕΔΩ).
  • Πώς θα εμφυτευθούν τσιπάκια μαζικά στον πληθυσμό, είτε του αρέσει, είτε όχι (ΕΔΩ).
  • Πως ο COVID ήταν προϊόν εργαστηρίου (ΕΔΩ) και πως υποχρεώνουν κόσμο να εμβολιαστεί, μολονότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κτλ. κτλ. κτλ.!

Τώρα θέλουν να αλλάξουν την ίδια την έννοια της ύπαρξης του ανθρώπου! Όλες και όλοι μέσω του διαδικτύου που θα ελέγχεται από τεχνητή νοημοσύνη θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται κάθε στιγμή.

Αυτό θα είναι το διαδίκτυο των προσώπων που θα προστεθεί στο ήδη ανακοινωθέν διαδίκτυο των πραγμάτων που μπορεί να επιτευχθεί με το 5G. Για να συμμετάσχουν οι άνθρωποι στο ιντερνέτ των προσώπων θα έχουν εμφυτευμένες μέσα τους συσκευές.

Ο έλεγχός τους θα είναι διαρκής σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί και ταυτόχρονα και η αξιολόγησή τους.

Η αξιολόγηση αυτή θα είναι μία παγκόσμια και πολυδάπανη διαδικασία και δεν θα γίνεται για πλάκα. Θα γίνεται για να φαίνεται αν ο καθένας και η κάθε μία πράττουν και σκέφτονται σύμφωνα με τους κανόνες που θα έχει θέσει το παγκόσμιο κατεστημένο.

Όποιο άτομο δεν λειτουργεί εντός των παραμέτρων που θα οριστούν, τι τύχη θα έχει;; Απλό!! Δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία.

Η παγκοσμιοποίηση επομένως του καταναγκασμού και του ελέγχου, αυτονόητα θα περιλαμβάνει την διαρκή αξιολόγηση όλων των ανθρώπων, πράγμα που ήδη ακούστηκε να εφαρμόζεται πειραματικά στην Κίνα

Δείτε το βίντεο: