Λιακόπουλος: Ο Τραμπ το “ξηλώνει το πουλόβερ” και η θολοκουλτούρα στήνει παγκόσμια χούντα

Όπως έχω πει και έχω γράψει, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ύπαρξη των κορωνοϊών, ούτε των παλαιότερων ούτε του COVID 19 ούτε των όποιων μεταλλάξεών του. Σκοτώνουν όλοι κόσμο.

Ωστόσο, άνθρωποι πεθαίνουν πάνω στη Γη για αμέτρητους λόγους εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια. Ο πλανήτης γνώρισε πολύ χειρότερους ιούς από αυτόν τον τελευταίο, αλλά τώρα υπάρχει μία διαφορά.

Τα παγκόσμια αφεντικά, βρήκαν ευκαιρία να επιβάλουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις λαϊκές μάζες. Είτε λοιπόν επειδή πράγματι υπάρχει ανάγκη, είτε επειδή εκμεταλλεύονται την κατάσταση και την φοβία που προώθησαν μεταξύ των ανθρώπων, επιβάλουν:

  1. Μείωση έως πλήρη απαγόρευση της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων
  2. Νέες μεθόδους πάσης φύσεως ελέγχων της αγέλης με τσιπάκια και λογισμικά στα κινητά
  3. Περιορισμούς και αλλαγές στον τρόπο ζωής μας
  4. Μείωση της δυνατότητας διαχείρισης ή ακόμη και την πλήρη κατάργηση της ιδιοκτησίας
  5. Περισσότερη ανεργία και χρέη
  6. Να ενημερώνουμε το κράτος για το που πάμε και γιατί πάμε όπου πάμε
  7. Αύξηση του κενού ανάμεσά μας και διάλυση του κοινωνικού και οικογενειακού ιστού.
  8. Ποινές και πλήρη απομόνωση σε όποιον αντιδρά.

Αν λοιπόν όλα αυτά που ανέλαβαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, στα μεγάλα κανάλια σε όλο τον κόσμο, να ανακοινώνουν, για να προϊδεάζουν το ανώνυμο πλήθος, είναι απλά το προοίμιο, τι θα ακολουθήσει??????

Όλα αυτά που σας λέω εδώ και 20 χρόνια θα εφαρμοστούν κατά λέξη και ήδη ήμαστε στην αρχή.

Δυστυχώς όπως το πηγαίνουν, η αντίπαλη ελίτ, πολύ φοβάμαι, ότι θα προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο, για να εμποδίσει την παγκόσμια κυριαρχία της ελίτ της αριστερής θολοκουλτούρας.

Είδαν λοιπόν ότι ο Τραμπ “το ξηλώνει το πουλόβερ”, όπως μου και ένας φίλος μου ο Γιώργος, οπότε έχουν αφηνιάσει τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης.

Αν δεν έχει γίνει κανένα μπαμ μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα δούμε τι θα γίνει τότε.

Ο πόλεμος μαίνεται γύρω μας και δεν μοιάζει με τους συνηθισμένους πολέμους. Προσέξτε να εντοπίζετε τους εχθρούς σας, γιατί όλοι γίναμε μαλλιά κουβάρια και οι πόλεμοι όπου υπήρχαν ξεκάθαρα οι από δω και οι από κει, έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για τα καλά, διότι η ήρα, δεν ξεχώρισε ακόμη απ΄το σιτάρι.

Μέχρι να χωρίσει λοιπόν η ήρα απ΄το σιτάρι και μέχρι να ξαναβγάλει η γη χορτάρι, κάντε υπομονή και ζητείστε απ΄το Χριστό να σας βοηθήσει να είστε πάντα μαζί Του και με το σιτάρι, γιατί η ήρα ΘΑ ΚΑΕΙ και δε θα μείνει ούτε η στάχτη της για να βρωμίζει τον πλανήτη.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ