Λιακόπουλος: Όλα στη φόρα. Η πατέντα WO/2020/060606 της Microsoft. Διαβάστε το, διαδώστε το

Όλα πλέον στο φως. Ο έχων νουν ψηφισάτω.

Επειδή ο αριθμός 666 ανέκαθεν, αλλά ειδικά στις μέρες μας προκαλεί ανησυχίες, έψαξα, μετά από προτροπή συνεργάτη μου στο el.gr, για μια πατέντα ευρεσιτεχνίας με κωδικό WO 2020 060606. Επειδή το θέμα της ευρεσιτεχνίας αυτής είναι εξαιρετικά σοβαρό, ανέλαβα προσωπικά να κάνω το άρθρο και δίνοντας διαρκώς πηγές να αναλάβω και την ευθύνη της έρευνας. Ήδη βλέπετε, εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούν ακρότατα και όχι απλά ακραία σενάρια για τον BILL GATES, την εμμονή του με τα εμφυτεύματα και όχι απλά τα microchips και το χάραγμα της Αποκάλυψης.

Το καλοκαίρι του 2019 λοιπόν και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου του 2019, κατετέθη στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών από την MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC [US/US] η παρακάτω αίτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

H πατέντα κατετέθη με τον αριθμό με τον κωδικό WO 2020 060606(στο link που ανοίγει μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας τα πάντα γύρω από την πατέντα, αφού το μενού του link είναι ενεργό) από τη Microsoft Technology Licensing LLC (MTL), Redmond, εταιρείας του ομίλου Microsoft και αναφέρεται σε ένα “σύστημα” κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί “δεδομένα δραστηριότητας σώματος” με σκοπό να ελέγχεται από απόσταση η παροχή εργασίας από τους εργαζόμενους, μέσω του απόλυτου ελέγχου και της καταγραφής ουσιαστικά των αισθήσεών τους αλλά και των λειτουργιών του σώματός τους. Περισσότερα θα διαβάσετε παρακάτω. Δείτε πρώτα τα στοιχεία.  

Δείτε εδώ τις 38 σελίδες της ανάλυσης του όλου συστήματος, όπως αυτές κατατέθηκαν στο γραφείο διεθνών πατεντών.

Σχετικό είναι και το έγγραφο Neurogress ET AL, “MECHATRONIC SYSTEMS CONTROL VIA NEURAL INTERFACE NEUROGRESS”, 08 February 2018 (2018-02-08), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα επεξηγηματικά διαγράμματα της πατέντας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Τα κρυπτονομίσματα δεν τυπώνονται ούτε “κόβονται” σαν τα πραγματικά χρήματα και επιδιώκεται να τα αντικαταστήσουν πλήρως. Οι διαφημιστές τους που τα προωθούν, λένε ότι «ανακαλύπτονται» μέσω της διαδικασίας του mining, όπως ο χρυσός. Ψάχνεις δηλαδή προσφερόμενη εργασία και ευκαιρίες επενδύσεων και έτσι βγάζεις λεφτά χωρίς να πιάνεις στα χέρια σου χαρτονομίσματα, αλλά καθώς σου μεταφέρονται στο λογαριασμό σου πιστωτικές μονάδες που έχουν αντιστοιχία για την ώρα με όλα τα σύγχρονα νομίσματα, τα οποία ευελπιστούν να καταργηθούν, υπέρ αυτού του παγκόσμιου άυλου κρυπτονομίσματος.

Είναι δηλαδή τα κρυπτονομίσματα, ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούνται για την άμεση, ανέπαφη συναλλαγή, παρακάμπτοντας οιοδήποτε ενδιάμεσο μέρος (κράτος, τράπεζες, αρχές).

Υπάρχουν ήδη χώρες, στις οποίες μισθοί πληρώνονται σε κρυπτονομίσματα. Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί την πρώτη χώρα που νομιμοποίησε την πληρωμή μισθών με κρυπτονόμισμα, έπειτα από την οδηγία που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών Εσόδων και η εφορία για την πειραματική εφαρμογή, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και αρχικά για μία τριετία, της πληρωμής των μισθών των υπαλλήλων σε κρυπτονόμισμα. Το πρώτο κρυπτονόμισμα ήταν το bitcoin.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η MICROSOFT

Η εταιρεία θέλει να αναπτύξει ένα δικό της σύστημα χρήσης κρυπτονομισμάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύστημα τραπεζικών πιστωτικών μονάδων (credit points) για τις οποίες μιλώ εδώ και 20 χρόνια, που θα επιτρέπει στους κατόχους τους να τα χρησιμοποιούν μέσω πιστωτικών καρτών, ή του κινητού, ή ενός εμφυτεύματος για πληρωμές ή εισπράξεις!! Εφόσον καθιερωθεί και αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, τότε χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις τίποτε και βεβαίως δεν θα μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι.

Πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτό; Σας πληροφορώ τόσο γρήγορα όσο γρήγορα μας μάντρωσαν με τον κορωνοϊό.

Αυτό έρχεται και δένει με τον στίχο 13.16-17 της Αποκάλυψης του Ιωάννη :

Αποκ. 13,16        καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17        καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Βλέπετε, για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτά τα άϋλα νομίσματα, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το σύστημα με το οποίο θα πληρώνονται όλοι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ:

Με αυτή την πατέντα που δημιούργησε η Microsoft, σκοπός της είναι να χρησιμοποιεί την καταγραφή των λειτουργιών του οργανισμού μας, για να παρακολουθεί πότε το σώμα έχει ολοκληρώσει ένα έργο, μια δουλειά, προκειμένου να πληρωθεί με τα άυλα νομίσματα.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ;

Όπως αναφέρει η αίτηση κατάθεσης περιγράφοντας την πατέντα στο σημείο που δίνει την περίληψη της πατέντας (abstract):

A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

Μετάφραση: Ένας σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής) θα μπορεί να προσφέρει μια εργασία στη συσκευή ενός χρήστη που θα είναι επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένη με τον σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής). Ένας αισθητήρας επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένος με τη συσκευή ή περιλαμβανόμενος μέσα στη συσκευή του χρήστη, θα μπορεί να αισθάνεται τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας μπορούν να δημιουργούνται με βάση τη σωματική του δραστηριότητα, όπως την αισθάνεται ο χρήστης. Το σύστημα των κρυπτονομισμάτων που θα συνδέεται ασύρματα με την συσκευή του χρήστη θα μπορεί να πιστοποιεί αν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας ικανοποιούν μία ή περισσότερες συνθήκες που θα ορίζονται από το σύστημα κρυπτονομίσματος και θα προσφέρει κρυπτονομίσματα στον χρήστη τα δεδομένα του οποίου έχουν πιστοποιηθεί.

Με πιο απλά λόγια, σύμφωνα με την Micorsoft, ο χρήστης, ο καθημερινός δηλαδή άνθρωπος, θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος με ένα κέντρο ελέγχου, μέσω μίας τεχνολογίας, η οποία θα συλλέγει δεδομένα για οτιδήποτε κάνει το σώμα του. Για να γίνει αυτό, πρέπει ένα κατά πάσα πιθανότητα εμφύτευμα (ο όρος microchip είναι πολύ φτωχός για να το αποδώσει) εμφυτευμένο στο σώμα και συνδεδεμένο κατάλληλα με τον εγκέφαλο, να παίρνει αναφορά για το σύνολο των εισερχομένων δεδομένων, όχι μόνο των πέντε αισθήσεων αλλά και των δραστηριοτήτων των οργάνων του σώματος. Το φτωχό τσιπάκι εντοπισμού θέσης και προσδιορισμού της ταυτότητος κάποιου, αποτελεί δηλαδή τεχνολογία της εποχής των σπηλαίων μπροστά στο εμφύτευμα αυτό. Έτσι θα προσφέρεται εργασία, μόνιμη ή κατ΄αποκοπήν και όποιος θέλει να την κάνει ή σε όποιον ανατεθεί θα αποδεικνύει ότι την έκανε, επειδή ο ίδιος ο εργαζόμενος θα ξέρει αν την έκανε ή όχι.

Στο σύνολο των κειμένων που έχει δώσει η MIcrosoft αναφέρεται όμως και το εξής στην αναφορά των 38 σελίδων:

(σελ. 4 – [0026]):
Sensor 140 may be configured to sense the body activity of the user 145.

Ο αισθητήρας 140, μπορεί να προγραμματιστεί για να “αισθάνεται” την δραστηριότητα του σώματος του χρήστη 145.

As illustrated in FIG 1, sensor 140 may be a separate component from user device 130 and be operably and/or communicatively connected to user device 130.

Όπως φαίνεται στην εικόνα 1, ο αισθητήρας 140 μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό εξάρτημα σε σχέση με τη συσκευή 130 του χρήστη και να λειτουργεί με/ή επικοινωνιακά συνδεδεμένος με τη συσκευή 130 του χρήστη.

Alternatively, sensor 140 may be included and integrated in the user device 130.

Εναλλακτικά ο αισθητήρας 140 μπορεί να περιέχεται και να ενσωματώνεται μέσα στη συσκευή 130 του χρήστη.

For example, user device 130 may be a wearable device having sensor 140 therein.

Για παράδειγμα, η συσκευή 130 του χρήστη, μπορεί να είναι μία συσκευή που θα την φέρει (θα την φορά) ο χρήστης έχοντας τον αισθητήρα μέσα της.

The sensor 140 may transmit information/data to user device 130.

Ο αισθητήρας 140 θα μπορεί να εκπέμπει (μεταδίδει) πληροφορίες/δεδομένα στη συσκευή 130 του χρήστη.

Sensor 140 may include, for example, but not limited to, functional magnetic resonance imagining (fMRI) scanners or sensors,

Ο αισθητήρας 140 μπορεί να περιέχει για παράδειγμα, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ανιχνευτές ή αισθητήρες της Λειτουργικής Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού (ΛΑΜΣ) (μαγνητικούς τομογράφους;;;; σε τι μέγεθος;;;!!!)

electroencephalography (EEG) sensors,

αισθητήρες ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος (σε τι μέγεθος;;;;!!!!)

near infrared spectroscopy (NIRS) sensors,

αισθητήρες φασματογράφου στο εγγύς υπέρυθρο (!!!!!!!!!! σε τι μέγεθος;;;)

heart rate monitors, thermal sensors, optical sensors,

καταγραφείς παλμών καρδιάς, θερμοκρασίας, οπτικούς αισθητήρες

radio frequency (RF) sensors,

αισθητήρες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

ultrasonic sensors,

αισθητήρες υπερήχων

cameras, or any other sensor or scanner that can measure or sense body activity or scan human body.

Κάμερες, ή κάθε είδους άλλο αισθητήρα ή σαρωτή που μπορεί να μετρήσει ή να αισθανθεί την δραστηριότητα του σώματος ή να σαρώσει (ελέγξει) το ανθρώπινο σώμα.

For instance, the fMRI may measure body activity by detecting changes associated with blood flow. Για παράδειγμα το ΛΑΜΣ μπορεί να μετρήσει τη δραστηριότητα του σώματος εντοπίζοντας αλλαγές σχετιζόμενες με τη ροή του αίματος (στον εγκέφαλο).

The fMRI may use a magnetic field and radio waves to create detailed images of the body. Το ΛΑΜΣ μπορεί να χρησιμοποιεί μαγνητικά πεδία και ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να δημιουργεί λεπτομερείς εικόνες του σώματος (ουσιαστικά τομές απεικονιζόμενες σε τομογράφο!!!).

Κταλαβαίνετε ότι όλα αυτά, για να τα κάνει αυτός ο όπως τον ονομάζει “αισθητήρας” (sensor), η MICROSOFT, θα πρέπει να αποτελείται από πολλούς άλλους αισθητήρες και κάμερες και γεννήτριες μαγνητικών πεδίων και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και ο χρήστης να πηγαίνει να εκτελέσει την όποια εργασία κουβαλώντας μαζί του ένα ιατρικό κέντρο και όχι απλά ένα βραχιολάκι, που το φοράς και μετράει την οξυγόνωση, τη θερμοκρασία, τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση του χρήστη. Η χρησιμοποίηση μαγνητικών πεδίων μαγνητικού τομογράφου για το λεγόμενο ΛΑΜΣ και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και οι αισθητήρες του εγγύς του υπερύθρου φασματογράφου, απαιτούν να βρίσκονται στο κρανίο και καταλαμβάνουν όγκο. Ο πλήρης επομένως έλεγχος του προσφέροντος τις υπηρεσίες του, δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον τρόπο που περιγράφει η MICROSOFT εκτός και αν ισχύει εκείνο που αναφέρει με το “ενδεικτικά και όχι περιοριστικά” (not limited to) και ο όρος wearable, δεν αφορά μόνο κάτι που το φοράμε, αλλά που θα μπορούσε να είναι και εμφυτευμένο μέσα μας.

Δηλαδή η συσκευή (device) που θα μεταδίδει τα στοιχεία μπορεί πράγματι να είναι ένα “βραχιολάκι” σαν αυτά της παρακολούθησης. Οι εγκεφαλικές δραστηριότητες όμως και οι κάμερες, έχουν να κάνουν σε όργανα που θα πρέπει να βρίσκονται πλησίον του εγκεφάλου. Ακόμη και αν καταγράφονται τα εγκεφαλικά κύματα και μεταδίδονται από τον αισθητήρα στη συσκευή αναμετάδοσης δεδομένων του χρήστη, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τεχνολογία που να μπορεί να μεταδώσει πολύπλοκα μηνύματα. O μόνος τρόπος είναι με την απ΄ευθείας σύνδεση του εγκεφάλου στους αισθητήρες.

Για παράδειγμα ο ελληνικής καταγωγής νευροεπιστήμονας Μιγκέλ Νικολέλης, καθηγητής στο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Duke στην Βόρεια Καρολίνα, αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό εγκεφαλικό εμφύτευμα το οποίο θα παίζει τον ρόλο γέφυρας για την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα σε έναν εξωτερικό εγκέφαλο και στον άνθρωπο (brain to brain).

Επίσης, σε άλλη περίπτωση, ένα μικροτσίπ σε μέγεθος χαπιού, εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και καταγράφει την δραστηριότητα των νευρώνων με 100 ηλεκτρόδια, τα οποία είναι λεπτότερα από μια ανθρώπινη τρίχα. Τα εμφυτευμένα ηλεκτρόδια τροφοδοτούν με σήματα την συσκευή και αυτή μπορεί να αναγνωρίζει την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου και να την μετατρέπει σε οδηγίες αναγνωριζόμενες από τον υπολογιστή. Κατόπιν ο υπολογιστής επεξεργάζεται τις οδηγίες και τις μετατρέπει σε συγκεκριμένες εντολές προς τα μηχανικά μέλη ή προς τον εξωσκελετό.

Για να υπάρχει λοιπόν σωστός έλεγχος, θα πρέπει, ότι ξέρει ο εργαζόμενος να ξέρει και ο κεντρικός υπολογιστής που ουσιαστικά θα είναι και ο εργοδότης. Ο αρχικός εργοδότης, αν υπάρχουν ιδιώτες εργοδότες στο μέλλον, θα υποβάλει το αίτημα για τις εργασίες που θέλει στον κεντρικό υπολογιστή, που θα είναι ο ενδιάμεσος εργοδότης και ο εργαζόμενος που ψάχνει εργασία θα βρίσκει το αίτημα και αν ανταποκριθεί αυτό, ο κεντρικός υπολογιστής θα ξέρει άμεσα αν έγινε η δουλειά και θα μεταφέρει κρυπτονομίσματα από το λογαριασμό του αρχικού εργοδότη στο λογαριασμό του εργαζόμενου. Ούτε επιθεώρηση εργασίας, ούτε ΙΚΑ, ούτε επιστάτες, ούτε διευθυντές, όλα απλά αυτόματα και ωραία και πάνω από όλα το άγρυπνο μάτι του Μεγάλου Αδελφού.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Θα μπορεί κάποιος, να αναθέτει στον κεντρικό υπολογιστή την καθαριότητα του σπιτιού του. Ο κεντρικός υπολογιστής θα προσφέρει την εργασία και όποιος ανταποκριθεί και την κάνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε ο αρχικός εργοδότης, θα πληρώνεται αμέσως ενώ κάνει το οτιδήποτε σε οποιοδήποτε στάδιο και αν έχει ολοκληρώσει την εργασία του, αφού ότι γνωρίζει ο ίδιος θα το γνωρίζει και ο κεντρικός σέρβερ, που δεν θα είναι ένας απλός σέρβερ που έχουμε σήμερα κατά νου, αλλά ένας υπερεγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι.) που θα αισθάνεται ότι αισθάνεται και ο κάθε εργαζόμενος. Μόνο που ο κεντρικός υπολογιστής (σέρβερ) θα αισθάνεται ότι ο κάθε εργαζόμενος, είτε αυτός εργάζεται είτε όχι.

Ο κωδικός αυτής της πατέντας είναι το WO 2020 06 06 06. Θα φάνταζε σαν κακόγουστο αστείο, αν δεν ήταν αναρτημένη η αίτηση αυτή.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜICROSOFT

Άπαξ και η προαναφερθείσα τεχνολογία χρησιμοποιηθεί, ειδικοί αναρωτιούνται, αν θα υπάρχουν προβλήματα, σχετικά με τα θέματα ιδιωτικότητας, καθώς ο πολίτης θα είναι συνδεδεμένος συνεχώς με έναν σέρβερ και θα παρακολουθούνται και θα καταγράφονται όλες οι δραστηριότητες των αισθήσεων και των οργάνων του σώματός του. Τι βλέπει, τι ακούει, αν κρυώνει, αν κοιμάται, αν θυμώνει, οτιδήποτε μα οτιδήποτε και αν κάνει. Η λέξη ιδιωτικότητα ακούγεται σαν ανέκδοτο. Το αν θα πρόκειται για εμφύτευμα ή όχι, πολύ λίγη σημασία έχει, αφού ο καθένας για να δουλέψει θα αποτελεί ένα κινητό εργαστήριο ιατρικής φυσικής. Σε γενικές γραμμές όμως σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία αιχμής, αυτά που θέλει η MICROSOFT επιτυγχάνονται πολύ πιο απλά με ένα εμφύτευμα μετάδοσης όλων των εγκεφαλικών δραστηριοτήτων και όχι με ένα κάρο από γκάτζετ που δεν θα κάνουν και τη δουλειά όπως πρέπει.

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως η πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων (Bitcoin για παράδειγμα) είναι αποκεντρωμένα. Εντούτοις, το συγκεκριμένο θα ελέγχεται από την Microsoft!!!

Όλα αυτά, συνδυαζόμενα με την ταυτότητα ΙD2020 που προωθεί ο BILL GATES ιδρυτής της MICROSOFT, σε συνδυασμό με την προωθούμενη ψηφιακή μέθοδο απόδειξης της υγείας του καθενός λόγω της πανδημίας του COVID 19 (κορωνοϊός), αποτελούν ένα παζλ ολοκληρωμένο, χωρίς κανένα μυστήριο και χωρίς να λείπει πλέον κανένα κομμάτι και καμία θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα σύνολο δεδομένων που δείχνει το τι μπορεί να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον.

Μία πατέντα δεν την υποβάλεις στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών αν δεν την έχεις έτοιμη.

Το θέμα είναι αν η ελίτ της εθνικής δεξιάς, που εκφράζεται στις μέρες μας από τον Τραμπ και τον Πούτιν, επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Ένα παγκόσμιο έλεγχο σαν αυτόν, τον θέλουν και οι δύο ελίτ. Και η δεξιά και η αριστερή. Το θέμα είναι αν η προσωρινή τους λυκοφιλία διαρκέσει ή οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Για λεπτομέρειες, τις οποίες δυστυχώς έχω δώσει κατ΄επανάληψη εδώ και χρόνια, για το πως συνδέονται εμφυτεύματα με τον εγκέφαλό μας και μεταδίδουν τα πάντα, διαβάστε τα πρόσφατα βιβλία μου (2310 521010). Ενδεικτικά στους τόμους: 66 – ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ και 67 – ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Όλα όσα γίνονται και αυτά που θα ακολουθήσουν είναι γραμμένα εκεί μέσα.