Λιακόπουλος: Οι Δυτικοί, νόμισαν ότι οι Ρώσοι είναι παππούδες που τους κόβουν κορωνοπρόστιμα

Για να το πούμε πολύ απλά:

  1. Οι Δυτικοί πάγωσαν σε όλα τα κράτη της Δύσης τους ρωσικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, κλέβοντας έτσι πάνω από 300 δισεκατομμύρια ευρώ από τους Ρώσους.
  2. Για το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που παίρνουν οι Δυτικοί από τους Ρώσους, είπαν ότι θα βάζουν τα λεφτά σε ευρώ, στους παγωμένους λογαριασμούς από όπου οι Ρώσοι δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ και έτσι θα γονατίσουν οικονομικά τη Ρωσία που ουσιαστικά θα τους έδινε φυσικό αέριο και πετρέλαιο δωρεάν.
  3. Με δεδομένο ότι οι δυτικοί ηγέτες είναι μαριονέτες και οι περισσότεροι τυχάρπαστες προσωπικότητες της πλάκας, νόμιζαν ότι θα γονατίσουν τον Πούτιν, ο οποίος είπε, ότι αν θέλουν φυσικό αέριο, να πάνε στη Μόσχα να ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς σε ρωσικές τράπεζες σε ρούβλια και να πληρώνουν για ότι αγοράζουν εκεί. Αν δεν θέλετε τους είπε να πάτε αλλού, αφού για το ρωσικό φυσικό αέριο παρακαλάει η Κίνα και η Ινδία.

Από ότι φαίνεται ή θα πληρώσουν σε ρούβλια ή θα πληρώσουν το φυσικό αέριο πολύ πιο ακριβά από ότι πουλάει η Ρωσία, αν βρουν να αγοράσουν, γιατί από ότι φαίνεται κανείς δεν μπορεί να προσφέρει τόσο μεγάλες ποσότητες αερίου όπως ο Πούτιν.

Θυμάστε τι μας λέγανε μέχρι πριν μερικές μέρες οι ηλίθιοι;;;;

  1. Οι Ρώσοι είναι ανίκανοι
  2. Οι Ρώσοι είναι φτωχοί και σε μια βδομάδα πέφτει ο Πούτιν και θα παρακαλάνε τους Αμερικάνους
  3. Ο ρωσικός στρατός νικήθηκε και είναι β΄κατηγορίας

Νόμισαν ότι η Ρωσία είναι οι άνω των 60 ετών συνταξιούχοι, που είναι το πιο ανήμπορο αδύναμο τμήμα του λαού και του έβαλαν κορωνοπρόστιμα σαν δειλοί και χυδαίοι που είναι.

Σε όλες τους τις εκτιμήσεις έπεσαν έξω αφού κανένας δυτικός ηγετίσκος, δεν ξέρει τι είναι το να βασίζεσαι σε ότι έχεις, πράγμα που κάνει ο Πούτιν.

Οι Ρώσοι βασίζονται στον πλούτο του τόπου τους και οι Δύση βασίζεται στο πόσα μπορεί να δανειστεί.

Ο σοφός λαός έχει μια παροιμία που λέει: Πιο λαλάκες πεθαίνετε.