Προς κατάργηση το «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ»! Σύνοδος παγκόσμιας κυβέρνησης – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛ το ΒΙΝΤΕΟ

Η Ανώτερη Σύμβουλος της πολυεθνικής Avonhurst , Dr Pippa Malmgren, συμμετείχε σε μια ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων στην διάσημη Διάσκεψη Κορυφής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης στο Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα για να εξετάσει το θέμα «Είμαστε έτοιμοι για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων;»

Η διάσκεψη πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συγκεντρώνει ηγέτες, παγκόσμιους εμπειρογνώμονες και φορείς λήψης αποφάσεων από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη εργαλείων, πολιτικών και μοντέλων που είναι απαραίτητα για την διαμόρφωση των μελλοντικών κυβερνήσεων.

Η φετινή Σύνοδος Κορυφής διήρκεσε από τις 29 έως τις 30 Μαρτίου.

Η Philippa ” Pippa ” Malmgren είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας τεχνολογίας και οικονομολόγος. Υπηρέτησε ως Ειδική Βοηθός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, George W. Bush , για την Οικονομική Πολιτική στο Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο και είναι πρώην μέλος της Ομάδας Εργασίας του Προέδρου των ΗΠΑ για τις Χρηματοπιστωτικές Αγορές και της Ομάδας Εργασίας του Προέδρου για την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Νωρίτερα είχε σχολιάσει:

«Μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων σχηματίζεται, όχι από τον σχεδιασμό αλλά από προεπιλογή. Οι πιέσεις στις αγορές και η γεωπολιτική συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο τοπίο τόσο για μεμονωμένους πολίτες όσο και για εταιρικούς πολίτες.

Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων ήταν ανάλογη. Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα είναι ψηφιακή. Αυτό σημαίνει ότι τα συμβόλαια, τα χρήματα και η διακυβέρνηση θα είναι επίσης ψηφιακά. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα στον βιομηχανοποιημένο κόσμο είχε ήδη σπάσει όταν ξέσπασαν οι πρόσφατοι πόλεμοι – εμπορικοί πόλεμοι, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος κατά του ιού Covid. Οι λύσεις απαιτούν ένα νέο σύνολο κανόνων.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:

Αυτό που βλέπουμε σήμερα στον κόσμο, είναι πως είμαστε στο χείλος μιας δραματικής αλλαγής. Πρόκειται να εγκαταλείψουμε το παραδοσιακό σύστημα χρημάτων και να το αντικαταστήσουμε με ένα νέο, το Digital Blockchain CBDC, το οποίο θα μας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια σε κάθε συναλλαγή που συμβαίνει στην οικονομία.

Επιπλέον θα επιφέρει τεράστιους κινδύνους σε σχέση με την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ κρατών και πολιτών και κατά την γνώμη μου θα χρειαστούμε ψηφιακό σύνταγμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων (σ.σ. ποιός θα το ΟΡΙΖΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΝΜΟΣΥΝΗ;;;), άπαξ και έχουμε ψηφιακό χρήμα».

Δείτε το βίντεο καθώς όλα επί θύραις: