Λιακόπουλος: Όλα στη φόρα. Οι ΗΠΑ έκαναν την συμφωνία για βαρύ οπλισμό με την Ουκρανία πριν την εισβολή της Ρωσίας -Έγγραφα φωτιά

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα ανάρτησης νομοσχεδίων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ο Biden είχε συμφωνήσει να παραδώσει βαριά επιθετικά οπλικά συστήματα στην Ουκρανία πριν αρχίσει η εισβολή

Οι ΗΠΑ και οι δούλοι τους στο ΝΑΤΟ (είναι αστείο να λέμε συνεργάτες ή σύμμαχοι) είχαν ετοιμασμένο το σχέδιο, διότι περίμεναν από χρόνια την αντίδραση της Ρωσίας η οποία απλά έκανε υπομονή οχτώ χρόνια και τελικά ξεκίνησε την λεγόμενη ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Δείτε στη επίσημη ιστοσελίδα του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αναρτημένο το νομοσχέδιο για τα οπλικά συστήματα. (τεθωρακισμένα , πυραύλους, αεροσκάφη, ανταλλακτικά και εκπαίδευση σε αυτά)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Παρουσιάστηκε στο Κονγκρέσο (18/02/2022)
Νόμος δανεισμού-μίσθωσης για την άμυνα της Δημοκρατίας της Ουκρανίας του 2022
Αυτό το νομοσχέδιο αίρει προσωρινά ορισμένες απαιτήσεις που σχετίζονται με την εξουσία του Προέδρου να δανείζει ή να μισθώνει αμυντικά αντικείμενα, εάν τα αμυντικά είδη προορίζονται για την κυβέρνηση της Ουκρανίας και είναι απαραίτητα για την προστασία των αμάχων στην Ουκρανία από τη ρωσική στρατιωτική εισβολή.
Μια συμφωνία για δανεισμό ή μίσθωση αμυντικών αντικειμένων βάσει αυτού του νομοσχεδίου δεν υπόκειται σε ορισμένες απαιτήσεις και διατάξεις που ισχύουν συνήθως για τέτοιες συμφωνίες δανείου-μίσθωσης, συμπεριλαμβανομένης (1) απαίτησης που απαγορεύει μια περίοδο δανείου να υπερβαίνει τα πέντε έτη, (2) α απαίτηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να ανακαλέσουν το δανεισμένο αμυντικό άρθρο ανά πάσα στιγμή, (3) απαίτηση ότι το παραλαμβάνον μέρος έχει συμφωνήσει να πληρώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες όλα τα έξοδα για τη μίσθωση του αμυντικού αντικειμένου και (4) διάταξη που επιτρέπει στο Κογκρέσο να απαγορεύουν ορισμένες μεταφορές αμυντικών άρθρων με τη θέσπιση κοινού ψηφίσματος.
Οι παρεκκλίσεις που προβλέπονται από αυτό το νομοσχέδιο θα ισχύουν έως ότου (1) παύσει η σύγκρουση που ξεκίνησε με την προσάρτηση της περιοχής της Κριμαίας της Ουκρανίας από τη Ρωσία το 2014 και (2) η Ρωσία μειώσει τη στρατιωτική της δύναμη στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας στα επίπεδα που διατηρήθηκαν πριν έως την 1η Μαρτίου 2021.
Ο Πρόεδρος πρέπει να θεσπίσει ταχείες διαδικασίες για να διασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση των αμυντικών ειδών που έχουν δανειστεί ή μισθωθούν βάσει αυτού του νομοσχεδίου.

Όλα στη φόρα λοιπόν!!!

Απλά είχε έρθει η ώρα της τελικής αναμέτρησης και διέρρευσαν προς την Ρωσία σχέδια για εισβολή Ουκρανικών δυνάμεων εξοπλισμένων και εκπαιδευμένων επί οκτώ χρόνια από το ΝΑΤΟ.

Στον ουκρανικό στρατό υπηρετούν σαν επαγγελματίες (όχι απλά μισθοφόροι) αλλά σαν αξιωματικοί εκπαιδευτές, αξιωματικοί χωρών του ΝΑΤΟ που τους απέταξαν από τους στρατούς των χωρών τους και αφού πήραν ουκρανική υπηκοότητα, εντάχθηκαν κανονικά στον στρατό της Ουκρανίας που εκπαιδεύεται εδώ και οκτώ χρόνια για τον συγκεκριμένο πόλεμο.

Διέρρευσαν λοιπόν από πολλαπλές πηγές την πληροφορία για το ότι θα γίνουν μικρής αλλά και ευρείας κλίμακος εισβολές από την Αν. Ουκρανία στο ρωσικό έδαφος και όλα τα στοιχεία έδειχναν πολύ μεγάλη συγκέντρωση ουκρανικών δυνάμεων στο βόρειο Ντονμπάς.

Οι Ρώσοι έκαναν το αυτονόητο, μάζεψαν στρατό και μπήκαν πρώτοι στην Ουκρανία.

Η Ρωσία πληρώνει το μειονέκτημα που έχει και είναι ένα μειονέκτημα δυτικού τύπου. Λειψανδρία. Ο στρατός της είναι λίγος για το μέγεθός της και κυρίως μπροστά στο μέγεθος των αντιπάλων της.

Η μερική επιστράτευση, ή χρήση ισχυρότερων όπλων εντός του αστικού ιστού είναι μονόδρομος. Και τα δύο πολιτικά δεν ευνοούν τον Πούτιν, που θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι ο κόσμος άλλαξε αφού ο απόλυτος εχθρός των ανθρώπων ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.