Το κατάλαβαν όλοι εκτός από τους Ρώσους;;;;;; Γιατί δεν κάνουν επιστράτευση;;; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ με το ΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, vid

Προς τι τέτοια καθυστέρηση;

Μέχρι και οι ίδιοι οι Αμερικανοί παραδέχονται πως εκπαιδεύουν πλέον σε νατοϊκό έδαφος Ουκρανούς ενόπλους (Δείτε ΕΔΩ), ενώ έχουν διαρρεύσει στοιχεία πως οι ΗΠΑ σύναψαν συμφωνία με το Κίεβο για παράδοση βαρέων όπλων ήδη πριν τις 24/2 (Δείτε ΕΔΩ).

Ο πόλεμος της Ρωσίας με τις χώρες του ΝΑΤΟ έχει ξεκινήσει από τότε που η Συμμαχία αγνόησε επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις Πούτιν ήδη από την 1η μέρα του πολέμου για “ιστορικές συνέπειες σε όποια χώρα επέμβει στην Ουκρανία”.

Σήμερα όχι μόνο υπάρχουν νατοϊκές δυνάμεις που επεμβαίνουν στην Ουκρανία, αλλά βοηθούν και στο να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Αυτό γίνεται είτε με απευθείας χτύπημα, όπως αυτά που είχαμε τις τελευταίες ημέρες στις δυτικές επαρχίες της Ρωσίας (βλ. Μπιάνσκ, Μπελγκοροντ), είτε με στοχευμένες δολιοφθορές σε εγκαταστάσεις!

Όσον αφορά το τελευταίο, ένα αρκετά περίεργο περιστατικό κάνει τον γύρο των ρωσικών ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για την εκδήλωση τεράστιας πυρκαγιάς σε μεγάλο σταθμό παραγωγής ενέργειας, τον Sakhalin GRES-2.

Βρίσκεται στη ρωσική άπω ανατολή και πιο συγκεκριμένα στη νήσο Σαχαλινη του Βόρειου Ειρηνικού.

Φαινομενικά μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το ουκρανικό μέτωπο, ΩΣΤΟΣΟ το σενάριο των εκ των έσω δολιοφθορών, ιδιαίτερα σε περιοχές τόσο απομονωμένες, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.

Η ζημιά είναι τεράστια και ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 40 δισεκατομμύρια ρούβλια, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Αυτό που επίσης προξενεί πολλά ερωτήματα, είναι πως, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, το μέτωπο της φωτιά ελέγχθηκε και μετά από λίγο φούντωσε ξανά προξενώντας ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για το μοναδικό ύποπτο “ατύχημα” (;) στη ρωσική επικράτεια αυτό το διάστημα:

https://www.youtube.com/watch?v=iJm_Lo2gnqU