Λιακόπουλος: Περί των δήθεν υποκλοπών απορρήτων ρωσικών συνομιλιών από…τους πάντες

Με δεδομένο το ότι υπηρέτησα σαν αξιωματικός CRYPTO στο ΝΑΤΟ, έχω να σας πω τα παρακάτω:

  1. Έστω και στοιχειώδης κρυπτογράφηση στις στρατιωτικές τηλεπικοινωνίες υπάρχουν από τότε που οι Σπαρτιάτες έστελναν μηνύματα από και προς τις Θερμοπύλες.
  2. Όπως είναι αυτονόητο, όσο περνάει ο καιρός, η κρυπτογράφηση γίνεται όλο και πιο καλή.
  3. Υπάρχουν πολλών ειδών στάδια και μέθοδοι κρυπτογράφησης, που δεν υπάρχει λόγος να τις αναλύσω στο άρθρο αυτό γιατί θα έπρεπε να γράψω βιβλίο.
  4. Έστω ότι οι Ρώσοι, όπως αναφέρει η γελοία προπαγάνδα των Ουκρανών και που υιοθετείται ολόκληρη και μάλιστα με πάθος από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από τηλε-στρατηγούς και τηλε-ναυάρχους, είναι ηλίθιοι και δήθεν δεν σκέφτηκαν να έχουν ασυρμάτους με στοιχειώδη κρυπτογράφηση που υπάρχει ανέκαθεν και προδίδουν όλα τα μυστικά τους, που τα ακούν όχι μόνο οι Ουκρανοί στρατιωτικοί, αλλά και απλοί πολίτες.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πόσο Μεγάλοι Μαλάκες μπορεί να είναι οι Ουκρανοί και αποκάλυψαν το μυστικό τους, ότι δηλαδή υποκλέπτουν χωρίς κόπο τα μυστικά των Ρώσων, αχρηστεύοντας έτσι το μεγάλο τους αυτό πλεονέκτημα που θα μπορούσε να τους δώσει ακόμα και τη νίκη;;;

Πόσο Μεγάλος Μαλάκας μπορεί να είναι ένας τηλε-ειδικός και να πιστεύει, όχι ότι οι Ρώσοι είναι ηλίθιοι, αλλά ότι οι Ουκρανοί είναι ακόμα πιο ηλίθιοι και τόσο Μεγάλοι Μαλάκες, ώστε να αποκαλύψουν και να αχρηστέψουν το τεράστιο αυτό στρατηγικό τους πλεονέκτημα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όπως όλα τα προπαγανδιστικά ψέματα των Ουκρανών, όπως το δήθεν Φάντασμα του Κιέβου, όπως τα παραμύθια με τους δήθεν νεκρούς Ουκρανούς στο Φιδονήσι, όπως οι δήθεν 15.000 νεκροί Ρώσοι στρατιώτες, όπως τα ελικόπτερα που δήθεν έριξαν παρουσιάζοντας ένα video game, όπως η ανακατάληψη της Μαριούπολης και τόσα μα τόσα άλλα, έτσι και οι δήθεν συνομιλίες των δήθεν ηλίθιων και απελπισμένων Ρώσων, είναι το πιο ανέξοδο FAKE NEWS αφού δεν χρειάζεται καν εικόνα.

Αυτά