Ρωσικές φάλαγγες τεθωρακισμένων με το Ζ αλωνίζουν την Ουκρανία. Ελαχιστότατα τα θύματα μεταξύ των αμάχων – VIDEO

Aναδιάταξη των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Κανείς δεν ξέρει τα σχέδια του Πούτιν.

Το σίγουρο είναι ότι για μία επιχείρηση τόσο μεγάλη με τόσο λίγες συγκριτικά με το μέγεθός της δυνάμεις, θέλει και τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

Οι δυτικοί μάλιστα σοβαροί αναλυτές που δεν βγαίνουν στις τηλεοράσεις και όχι οι ηλίθιοι τηλε-ειδικοί, είναι βαθύτατα προβληματισμένοι, αφού ξέρουν καλά ότι οι Ρώσοι με πολύ λίγες δυνάμεις έχουν πετύχει κάτι το ακατόρθωτο, το να καταστρέψουν δηλαδή τόσες πολλές υποδομές με τόσα λίγα σχετικά θύματα μεταξύ των αμάχων, οι οποίοι δυστυχώς ήταν διάσπαρτοι και σε όλα τα πεδία των επιχειρήσεων και οι Ουκρανικές δυνάμεις τους χρησιμοποιούσαν σαν ανθρώπινες ασπίδες όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν.

Οι Αμερικανοί στο Ιράκ σκότωσαν κάθε φορά, από τις δύο που πήγαν, περίπου 1.000.000 αμάχους. Οι άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία είναι σύμφωνα με τους Ουκρανούς και τις διεθνείς στατιστικές μόλις 1.151 άτομα, αριθμός που λογικά αμφισβητείται αφού οι περισσότεροι “άμαχοι”, ήταν επίστρατοι σε στρατόπεδα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ή “εθελοντές” που πήγαν να πολεμήσουν χαρούμενοι τους “ανίκανους” Ρώσους.

Χασάπης δήθεν ο Πούτιν, αλλά οι πραγματικοί φονιάδες των λαών είναι διαχρονικά οι Αμερικάνοι.