Λιακόπουλος προς Ρώσους: αφήστε τα καραγκιοζιλίκια! Αν θέλετε να νικήσετε, αφήστε την Ουκρανία χωρίς ρεύμα και internet

Το μήνυμά μου είναι ολιγόλογο.

Επειδή εκεί στη Ρωσία δεν μπορεί να είστε τόσο ηλίθιοι, θεωρώ ότι έχετε στήσει παιχνίδι για την οικονομική καταστροφή της Δύσης, που οι λαοί της έπρεπε να δουν κάποιες επιτυχιούλες των Ουκρανών για να μη διαμαρτύρονται για την φτωχοποίησή τους, δήθεν υπέρ της Ουκρανίας, οπότε και κατά της Ρωσίας.

Όσο για το εσωτερικό της Ρωσίας, για να μην έχετε ταραχές από τον κόσμο, κάνετε δήθεν ότι προσαρτήσατε περιοχές, τις οποίες δεν ελέγχετε καν, αφού αποσύρατε το στρατό σας.

Θα έλεγα ότι τα σχεδιάσατε όλα μόνοι σας, αλλά τα αφεντικά των μαριονεττών που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και τους προέδρους της Δύσης, δεν είναι ηλίθια, οπότε θεωρώ ότι τα κάνετε όλα παρέα.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι αν η Ρωσία θέλει να γονατίσει την Ουκρανία σε μία μόνο εβδομάδα, πρέπει να την αφήσει μονίμως χωρίς ρεύμα και internet, πράγμα που μπορεί να πετύχει σε περίπου 15 λεπτά της ώρας το πολύ.

Αν δεν βομβαρδιστούν όλες ανεξαιρέτως οι υποδομές της Ουκρανίας ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι να μη λειτουργεί τίποτε, ο πόλεμος είναι μούφα.