ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του 2009 για τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΕΜΑΤΑ μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Από τότε έλεγαν: «Έτσι θα καταστρέψετε την παγκόσμια οικονομία»

Ο Godfrey William Bloom TD (γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου 1949) είναι Βρετανός πολιτικός που υπηρέτησε ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) για το Yorkshire and the Humber από το 2004 έως το 2014.

Το 2009 είχε αποκαλύψει την «απάτη της κλιματικής αλλαγής, η οποία βασίζεται στην δήθεν υπερθέρμανση», όπως εκτιμάται από μη συστημικούς επιστήμονες.

Η «κλιματική αλλαγή» ήταν το αρχικό πρόσχημα επιβολής φτώχειας και από-ανάπτυξης στον δυτικό κόσμο, ενώ τώρα λένε πως φταίει η Ρωσία!

Είχε δηλώσει τότε ο Bloom:

« Κύριε Πρόεδρε, δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχηθώ στις πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης τα καλύτερα για τον ερχομό της πολύ πρώιμης περιόδου του σκι και του χιονιού και του πάγου που κατέφτασαν εκεί, κάτι το οποίο φυσικά είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι, όπως η ανεξάρτητη επιστήμη έχει τώρα επιβεβαιώσει, η υδρόγειος αυτή την στιγμή ψύχεται και ψυχόταν απ’ το 2002 και σε γενικές γραμμές χωρίς μεταβολή απ’ το 1998!!!! Συνεπώς, όλοι μας εδώ μιλάμε για κάτι που δεν συμβαίνει…

Έχω ακούσει ξανά και ξανά μέλη εδώ να μιλούν για το διοξείδιο του άνθρακα ως ρύπο. Είναι ένα φυσικό αέριο που παρέχει ζωή!!!! Αυτό δεν αφορά στην πραγματικότητα το να μπορεί η πολιτεία να βάλει το χέρι της στην τσέπη του ευρέος κοινού για να λάβει ακόμη περισσότερους φόρους απ’ αυτό; Όλο αυτό δεν αφορά στον πολιτικό έλεγχο; Όλο αυτό δεν αφορά στην πολιτική και στη μεγάλη μπάζα; Όλο αυτό το πράγμα είναι μια απάτη!!!!

 Αυτή η κίβδηλη υπόθεση, αυτή η γελοία ανοησία ότι το ανθρωπογενές διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί παγκόσμια υπερθέρμανση. Φτάνει πια, παρακαλώ, πριν καταστρέψουμε οριστικά και αμετάκλητα την παγκόσμια οικονομία… (σ.σ. όπερ και εγένετο)».

Δείτε:

photo intime