Λιακόπουλος: Τι είναι πιο επικίνδυνο ;; Ο κορωνοϊός ή η οικονομική καταστροφή ;

Τελικά πάντοτε χρησιμοποιώ το απλό καθημερινό κομπιουτεράκι μου, που κάνει θαύματα.

Τώρα μάλιστα το κομπιουτεράκι μου καλεί τον κ. Τσιόδρα να πάρει και αυτός το δικό του κομπιουτεράκι για να κάνει πράξεις.

Το έναυσμα μου έδωσε ένας παλιός μου φίλος (από το 2001), ο κ. Λιόλιος , με αυτά που είπε στο MEGA.

Προσέξτε λοιπόν τα απλά μαθηματικά που εμείς οι Φυσικοί τα έχουμε (επειδή πράγματι είναι) σαν την ισχυρότερη όλων των γλωσσών συνεννόησης πάνω στον πλανήτη.

  1. Στην Ελλάδα έγιναν (μέχρι στιγμής) περίπου 53.290 τεστ κορωνοϊού. Μας έδωσαν τα τεστ αυτά 2.235 θετικούς. Άρα 2235/53290=0,04, ήτοι το 4% περίπου όσων ελέγχθηκαν έχει κολλήσει τον ιό, άσχετα με το αν παρουσιάζουν συμπτώματα και σε τι βαθμό.
  2. Το 4% του πανελλήνιου πληθυσμού είναι 0,4 Χ 11.000.000 = 440.000 άτομα, που λογικά βάσει στατιστικών έχουν κολλήσει τον ιό.
  3. Αυτοί που έχουν πεθάνει επομένως (οι 113 περίπου) ποσοστιαία επί όσων κόλλησαν τον ιό εκ του συνόλου του πληθυσμού είναι 113/440.000 = 2,5 στους 10.000
  4. Μιλώντας με υπουργό της κυβέρνησης προ ημερών για το αν θα συνέφερε σαν κράτος να σταματήσουμε την καραντίνα και όποιος πεθάνει πέθανε (τραγική και μη εφαρμόσιμη καθαρά μαθηματική υπόθεση), με το σκεπτικό να μην καταστραφούν οι υπόλοιποι, μου είπε, ότι αν το κάναμε αυτό θα πέθαινε το 5%.
  5. Να δούμε πως προκύπτει το 5% που κυκλοφορεί και διεθνώς σαν το μέγιστο ποσοστό θνησιμότητας του κορωνοϊού. Υπόψιν ότι αλλού δόθηκε ποσοστό θνησιμότητας και 2,8% και 1,7% κτλ. Σαφή στοιχεία δεν υπάρχουν. Έχουμε λοιπόν στην Ελλάδα 113 νεκρούς και 2.235 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Το ποσοστό είναι 113/2.235 = 0,05, δηλαδή 5%, Αυτό όμως δεν στέκει σαν αποτέλεσμα, διότι οι μεν 113 νεκροί είναι δεδομένοι, αλλά αυτοί που κόλλησαν δεν είναι μόνο 2.235 αλλά περίπου 440.000, οπότε με το σκεπτικό αυτό, το κλάσμα θνησιμότητας στη χώρα μας, με κάθε πάντα επιφύλαξη, είναι 0,00025 , δηλαδή 1 κάθε 5.000 που κολλάνε τον ιό και μάλιστα έχοντας άλλα προβλήματα υγείας, που τον οδηγούν στο νοσοκομείο, όπου συνήθως όποιος παίρνει ανέκαθεν οξυγόνο, έχει σοβαρή πιθανότητα να πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού.
  6. Αν δεν κόλλησαν 440.000 κάτοικοι τον ιό αλλά μόνο οι μισοί, τότε εκείνοι που τυχόν θα νοσήσουν και θα πεθάνουν θα είναι 2 κάθε 5.000. Μικρή η διαφορά. (ζητώ συγγνώμη που αναφερόμενος σε θανάτους ονομάζω μικρή τη διαφορά).

Με τους παραπάνω υπολογισμούς, προκύπτει ότι οι θεωρίες συνωμοσίας, για στημένη δουλειά για να επέλθει η κατά BILL GATES παγκόσμια δικτατορία του καταναγκασμού και του ελέγχου, αλλά και να χάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ ο Τραμπ και να ανέβη η Κίνα στο παγκόσμιο σκηνικό, δεν φαντάζουν και τόσο συνωμοτικές.

Όσον αφορά τις στατιστικές παρατηρήσεις που ανέφερε ο κ. Λιόλιος και σας ανέλυσα πιστεύω επαρκώς, διότι στο MEGA, λόγω των αναγκών του προγράμματος, δεν του δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος, είναι απλούστατες και επαληθεύσιμες και από μαθητές του δημοτικού.

Ελπίζω να κάνει πράξεις και η κυβέρνηση, πριν βρεθεί να έχει τεράστια και απρόβλεπτα προβλήματα στα χέρια της, πολύ μεγαλύτερα από αυτά που νομίζει ότι ήδη έχει.

Η οικονομική καταστροφή που έρχεται, θα είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη, αν δεν μπει ένα φρένο τώρα. ΄Ήδη η δεξιά ελίτ με μπροστάρη τον Τραμπ άρχισε να κινείται εναντίον εκείνων που εκ του αποτελέσματος θα έχουν συμφέροντα από την πανδημία (Π.Ο.Υ., Κίνα, Bill Gates, οπαδοί της δήθεν κλιματικής αλλαγής κτλ). Έρχονται μεγάλα γεγονότα και ανατροπές.