Μήνυμα Ζελένσκυ: «ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ»! vid

«Η Ουκρανία θα ηγηθεί της Παγκόσμιας Ψηφιακής Επανάστασης»

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky εμφανίστηκε ψηφιακά ως τρισδιάστατο ολόγραμμα για να μιλήσει με αρκετούς ηγέτες της τεχνολογίας που συγκεντρώθηκαν σε όλη την Ευρώπη.

Συνολικά, ο Ζελένσκι μίλησε σε επτά τεχνολογικές εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, όπου κάλεσε τους επικεφαλής της βιομηχανίας τεχνολογίας να βοηθήσουν στην χρηματοδότηση της μεταπολεμικής ανοικοδόμησης της Ουκρανίας με αντάλλαγμα να επιτραπεί μια ψηφιακή συμφωνία μίσθωσης δανείου.

Όπως αναφέρει το Tech Monitor , οι εταιρείες θα έχουν την δυνατότητα «να χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως πλατφόρμα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με αντάλλαγμα οικονομική και τεχνολογική υποστήριξη».

«Δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι πλέον τόσο έξυπνη όσο οι άνθρωποι», είπε ο Ζελένσκι στα πλήθη.

Ο Ουκρανός ηγέτης είπε επίσης ότι είναι «ασυνήθιστο για τους πρόεδρους να χρησιμοποιούν ένα ολόγραμμα για να απευθύνονται στους ανθρώπους», αλλά αστειεύτηκε ότι δεν είναι το μόνο μέρος του «Πόλεμου των Άστρων» που κάνουν πράξη, λέγοντας: «Θα νικήσουμε και την Αυτοκρατορία».

Ο Ζελένσκι κατά την διάρκεια της ομιλίας ένα πουκάμισο «Star Wars» που έγραφε «Έλα στην σκοτεινή πλευρά» και «Κυριάρχησε ή πέθανε».

Στο 1.33 εμφανίζεται το ολόγραμμα του Ζελένσκι: