Νομπελίστας φυσικός: «Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κλιματική κρίση! Η ψευδοεπιστήμη βασίζεται στην αμορφωσιά», vid

Dr John Clauser

Ο Τζον Φράνσις Κλάουζερ είναι Αμερικανός θεωρητικός και πειραματικός φυσικός γνωστός για την συμβολή του στα θεμέλια της κβαντικής μηχανικής , ιδιαίτερα στην ανισότητα Clauser–Horne–Shimony–Holt

Ο Clauser τιμήθηκε με το Νόμπελ Φυσικής του 2022, από κοινού με τους Alain Aspect και Anton Zeilinger “για πειράματα με μπερδεμένα φωτόνια, που διαπίστωσαν την παραβίαση των ανισοτήτων Bell και την πρωτοποριακή επιστήμη της κβαντικής πληροφορίας”.

Επομένως με βάση τα στάνταρ αυτού εδώ του κόσμου είναι έγκριτος και έγκυρος!

Ο Κλάουζερ λοιπόν περιέγραψε την υποτιθέμενη «κλιματική έκτακτη ανάγκη» ως «ψευδοεπιστημονική θεωρία», η οποία βασίζεται στην άγνοια και την αμορφωσιά των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιστήμη έχει διολισθήσει σε «δημοσιογραφική ψευδοεπιστήμη».

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. John Clauser, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CO2 Coalition, παρέδωσε μια διάλεξη στην Quantum Korea 2023 Seoul στις 26 Ιουνίου 2023.

Σχετικά με το κλίμα, ο Δρ. Clauser δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κλιματική κρίση. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα είναι γεμάτος παραπληροφόρηση. Εναπόκειται στον καθένα από εσάς να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα με βάση τις ακριβείς παρατηρήσεις των φαινομένων».

Όπως τόνισε στο βίντεο που θα δείτε μόνο στο ΕΛ:

«Το πιο αξιολύπητο απ’ όλα είναι ότι η έλλειψη επιστημονικής γνώσης από μέρους των ανθρώπων επιτρέπει στην ψευδοεπιστήμη να προωθεί απάτες.

Έχω κάμποσα (παραδείγματα) που δεν θα έχω χρόνο να συζητήσω αλλά μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική κλιματική κρίση και ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα!!!!!»

Τάδε έφη νομπελίστας!!!

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του:

scr