Ο Χαράρι «έκρυψε» τους πραγματικούς κοσμοεξουσιαστές – Ίσως το πιο πονηρό του ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λιακόπουλος θα αναλύσει τα λάθη (ή τα ψέματα) του Χαράρι σε εκπομπή

Ο σύμβουλος/συνομιλητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, εμφανίστηκε σε συνέντευξη για να καταρρίψει/αποκρύψει την ιδέα μιας ελίτ που συνεργάζεται υπό τον έναν παγκόσμιο ηγέτη της, για την επίτευξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, χαρακτηρίζοντάς την ως «ανοησία» και «φαντασία».

Ο Harari εμφανίστηκε στο podcast του Lex Fridman την περασμένη Δευτέρα για να θέσει υπό αμφισβήτηση την «θεωρία συνωμοσίας» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος είναι πολύ «σύνθετος» για λίγα και ισχυρά άτομα για να χαράξουν μια παγκόσμια ατζέντααποκρύβοντας τους πραγματικούς κοσμοεξουσιαστές, οι οποίοι δεν κοιτάνε χρόνια ή μεγέθη!

Όπως δήλωσε:

«Λοιπόν, η θεωρία της παγκόσμιας κλίκας, έχει πολλές παραλλαγές, αλλά βασικά ”υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων, μια μικρή κλίκα που ελέγχει μυστικά όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Όλοι οι πόλεμοι, όλες οι επαναστάσεις, όλες οι επιδημίες, όλα όσα συμβαίνουν είναι ελεγχόμενα από αυτήν την πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είναι φυσικά διαβολικοί και έχουν κακές προθέσεις.

Κι αυτή είναι μια πολύ γνωστή ιστορία, -δεν είναι καινούργια, υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια (σ.σ. Όπως για χιλιάδες χρόνια δρουν οι πραγματικοί εξουσιαστές και όχι οι υπάλληλοι, τους οποίους επικαλείται ο Χαράρι για να αποκρύψει την αλήθεια – ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Δεν χρειάζεται να καταλάβετε όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αρκεί απλά να καταλάβετε ένα πράγμα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση, η τεχνολογία 5G, ο COVID-19… Είναι απλό. ”Υπάρχει αυτή η παγκόσμια κλίκα. Αυτοί τα κάνουν όλα!!!!”

Και επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να μεταθέσετε όλη την ευθύνη για όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο σ’ αυτή την μικρή κλίκα.”Φταίνε οι Εβραίοι”, ”Φταίνε οι Μασόνοι”. ”Δε φταίμε εμείς.” (σ.σ. Η γνωστή τακτική! Φυσικά δεν φταίνε οι Εβραίοι, καθώς άλλοι είναι οι εξουσιαστές, τους οποίους ο Χαράρι γνωρίζει πολύ καλά)

Ως ιστορικός, το πιο σημαντικό που μπορώ να πω γι’ αυτές τις θεωρίες  (είναι ότι) δεν έχουν ποτέ δίκιο, επειδή η θεωρία της παγκόσμιας κλίκας λέει 2 πράγματα:

Πρώτον, τα πάντα ελέγχονται από έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων.

Δεύτερον, αυτοί οι άνθρωποι κρύβονται. Το κάνουν κρυφά.

Και τα δύο είναι ανοησίες. Είναι αδύνατον μια μικρή ομάδα ανθρώπων να ελέγξει και να προβλέψει τα πάντα, επειδή ο κόσμος είναι υπερβολικά περίπλοκος (σ.σ. Εδώ λέει την αλήθεια, αλλά αποκρύβει αυτούς που μπορούν να το κάνουν)»!

Δείτε το βίντεο με την προπαγάνδα των διεθνιστών:

scr