Οι πρωθυπουργοί της Δύσης είναι συνειδητά ένοχοι για τα δεινά που έφεραν και θα φέρουν

Όσοι ήθελαν να απεμπλακούν έριξαν μόνοι τους τις κυβερνήσεις τους. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν τα εγκλήματά τους κατά των λαών τους, μαζί με τους υπουργούς τους.

Ξεκινώντας από την στημένη πανδημία του κορωνοϊού, την μεθοδευμένη κατάρρευση των συστημάτων υγείας, τα υποχρεωτικά εμβόλια και lock down, την κατ΄ επιλογήν τους κατάρρευση του συστήματος ενεργειακής επάρκειας και την εκτίναξη όλων των τιμών καυσίμων και ρεύματος από το καλοκαίρι του 2021, οχτώ μήνες πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, την εισαγωγή εντόμων και άλλων βρωμερών συνηθειών στο διατροφικό μενού και την τεχνητή έλλειψη τροφίμων και νερού, θα καταλήξουν στα κλιματικά lock down.

Όλα τα έκαναν με συνειδητή εγκληματική επιλογή, ενώ θα μπορούσαν άνετα να τα αποφύγουν. Όλοι μαζί ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ, σαν τροτέζες από μπαλέτο φτηνού και κακόφημου καμπαρέ στην Καζαμπλάνκα, υπακούν στα πάντα και έχουν την ψευδαίσθηση ότι τα αφεντικά τους δεν θα τους πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες, όταν καούν εντελώς ακόμη και στα μάτια των κοιμισμένων λαών τους.

Οι οικονομικές καταστροφές και τα δεινά, δεν έρχονται μόνα τους και τυχαία, ούτε τα επιφέρουν δυνάμεις που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν. Οι υπεύθυνοι για την προώθησή τους, έχουν ονοματεπώνυμο και είναι απόλυτα και ξεκάθαρα ένοχοι.