Οι Ρώσοι ίσως πληρώσουν την εμμονή Πούτιν να μη κάνει επιστράτευση. Με 135.000 πολεμούν 1.500.000 Ουκρανούς

Είχα προειδοποιήσει σε άρθρο μου πριν από μήνες, ότι ετοιμάζεται και εκπαιδεύεται ένας τεράστιος Ουκρανικός στρατός με δυτικά όπλα

Όπως λοιπόν είχα προβλέψει, ο στρατός αυτός αναπτύχθηκε κατά μήκος ενός μετώπου 1.200 χιλιομέτρων και τώρα, όπως είχα προβλέψει επιτίθεται σαν καμικάζι κατά των ρωσικών θέσεων μελετημένα και οργανωμένα μετά από τρίμηνο σχεδιασμό με βάση τις πληροφορίες αμερικανικών δορυφόρων και κάτω από τις εντολές Βρεττανών αξιωματικών.

Ο Ρώσοι από την άλλη πλευρά, απέσυραν τον περισσότερο αρχικό ρωσικό στρατό (πλην των ειδικών δυνάμεων) και στελέχωσαν τα κενά με ανεκπαίδευτους σχετικά επιστράτους από τα μέρη που κατέλαβαν μέσα στην Ουκρανία.

Ταυτόχρονα μείωσαν και τις αρχικές τους δυνάμεις από 200.000 σε 135.000 άνδρες, ακολουθώντας την τακτική της κωλυσιεργίας, περιμένοντας ο χειμώνας να γονατίσει Αμερική και Ευρώπη.

Πριν έρθει λοιπόν ο χειμώνας, ο έστω και ημι-έτοιμος νέος Ουκρανικός στρατός, όπως ακριβώς είχα προβλέψει, τους επιτίθεται.

Κύριοι Ρώσοι ας προσέχατε, γιατί πρέπει να μεταφέρετε στο μέτωπο μήκους περίπου 1.200 χιλιομέτρων, τουλάχιστον 100.000 στρατό πλήρως εξοπλισμένο με πυροβολικό και τεθωρακισμένα, αλλιώς θα δούμε τον μαστουρωμένο Ζελένσκυ να λέει ότι καταδιώκει τους Ρώσους κατακτητές και θα πρέπει να ξαναπληρώσετε σε φόρο αίματος για να ξαναπάρετε, αυτά που ήδη είχατε καταλάβει.