Παγκόσμια ΥΠEΡΒΟΜΒΑ στις ΗΠΑ: «Έχουμε ανασύρει μη ανθρώπινα όντα από UFO» – ΒΙΝΤΕΟ

usa_crisis

Χαμός στην Ουάσινγκτον!!! Κάτι ετοιμάζεται…

Λιγότερο από δύο μήνες αφότου ισχυρίστηκε ότι το Πεντάγωνο κρύβει στοιχεία για εξωγήινα διαστημόπλοια από το Κογκρέσο, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια για να επεκτείνει τους τολμηρούς ισχυρισμούς του!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 

Ο Γκρους πάντως πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Ο Grush ισχυρίζεται επίσης ότι υπάρχουν μυστικά μαύρα προγράμματα εντός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία διεξήγαγαν τεχνολογική έρευνα χωρίς έγκριση σχετικά με τα UFO. Ι

Ο Grush κατέθεσε επίσης ότι γνωρίζει «πολλούς συναδέλφους» που τραυματίστηκαν σωματικά από UFO, αναφέρει ο Guardian .

Υποστήριξε επίσης ότι ορισμένοι συνάδελφοι του τραμπουκίστηκαν σωματικά από άτομα εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ή ακόμα και δολοφονήθηκαν, αλλά δεν μπόρεσε «να μπει σε λεπτομέρειες». Όταν ρωτήθηκε αν «είχε δολοφονηθεί κάποιος» για να μην βγει κάτι στην φόρα, αρνήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα.

Δείτε την υπερβόμβα μόνο στο ΕΛ:

photo freepik