Παραδόθηκαν οι Ουκρανοί νεοναζί, μαζί (;) με τους νατοϊκούς του AZOVSTAL – VIDEO

Τίτλοι τέλους από ότι φαίνεται στο AZOVSTAL

Από νωρίς είχαν βγει με λευκή σημαία 10 άτομα και διαπραγματεύτηκαν την παράδοση, αφού όπως είχε ζητήσει ο Πούτιν δεν περνούσε μέσα ή έξω από το AZOVSTAL ούτε μύγα.

Μεγάλο ψυχολογικό χαστούκι για τους Ουκρανούς, που έλεγαν όσο δεν πέφτει το AZOVSTAL, δεν πέφτει και η Ουκρανία. Το χτύπημα είναι συντριπτικό και περνάει το μήνυμα της παράδοσης και σε άλλες ουκρανικές μονάδες.

Ο διοικητής του Τάγματος Αζόφ, Denis Prokopenko, μέσα από τα υπόγεια του εργοστασίου Azovstal, κατέγραψε σε βίντεο το μήνυμα του:

Προκειμένου να σωθούν ζωές, ολόκληρη η φρουρά της Μαριούπολης συμμορφώνεται με την εγκεκριμένη απόφαση της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης και ελπίζει στην υποστήριξη του ουκρανικού λαού»

Βέβαια, άλλα έλεγε πριν από 2,5 μήνες όταν διακήρυσσε ότι «Θα πολεμήσουμε μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη και την τελευταία σφαίρα και θα νικήσουμε παντού τους Ρώσους σε γη, θάλασσα και αέρα».

Δείτε πλάνα από τους πρώτους τραυματίες στρατιώτες του Αζόφ που μεταφέρθηκαν σήμερα από το εργοστάσιο του Αζόβσταλ

Ο στρατιωτικός επίτροπος Ρουντένκο δημοσίευσε (https://t.me/RtrDonetsk/5856) στο κανάλι του τα πρώτα πλάνα που δείχνουν τους τραυματίες στρατιώτες του Αζόφ που μεταφέρθηκαν σήμερα από τη Μαριούπολη στη ΛΔΔ.

https://www.youtube.com/watch?v=1gxK2D7lffs&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=7QNt_JvlMEI