ΠOΛΕΜO εναντίον του Έλον Μασκ ξεκίνησαν οι διεθνιστές! Το Twitter, η Δεξιά και η ΑΥΞΗΣΗ του ανθρώπινου πληθυσμού, ΒΙΝΤΕΟ

Ποιόν θα επισκεφτεί ο δισεκατομμυριούχος

Τα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης στηλιτεύουν -αν όχι λασπολογούν- όσους θέλουν να χαλάσουν την σούπα της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, κάτι που έψεξε σε μία συγκλονιστική ομιλία, ο πρόεδρος της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν – ΕΔΩ!

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες δημοσίευμα του «Business Insider» που υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ, κατά την διάρκεια μιας πτήσης από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο με το εταιρικό λίαρ τζετ της διαστημικής του εταιρείας, της Space X, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την αεροσυνοδό του αεροσκάφους.

Η αντίδραση του Έλον Μασκ στα όσα γράφονται στα social media ήταν αστραπιαία. Σε αναρτήσεις στο Twitter, o επιχειρηματίας κάνει λόγο για «εξωφρενικές αναληθείς κατηγορίες» εναντίον του. Υποστηρίζει επίσης ότι αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο των επιθέσεων που έχει δηλώσει ότι θα δεχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα από κέντρα που είναι αντίθετα στις τελευταίες επιχειρηματικές και πολιτικές του κινήσεις και τοποθετήσεις.

Ποιες είναι αυτές;;;

Πρώτη και καλύτερη να πάρει το Twitter, που άπαξ και συμβεί θα καταφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήγμα στην προπαγανδιστική μηχανή της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων!

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος δήλωσε πως θα στηρίξει τους δεξιούς ρεπουμπλικάνους στην Αμερική, εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα, πέραν αυτών των διεθνιστών, κάτι που ευνοεί, στην παρούσα φάση, τους ανθρώπους, καθώς βάζει βόμβες στην προσπάθεια απόλυτης χούντας! Κάτι σαν τον Πούτιν στην γεωπολιτική σκακιέρατον οποίο βέβαια ο Μασκ δεν θα διστάσει να πολεμήσει, αν ξεφύγει από την δεξιά θεώρηση των πραγμάτων και ασκήσει πλήρως αυτόνομη πολιτική (ήδη έχει δηλώσει πως βοηθά τους Ουκρανούς αν χρειαστεί με το δορυφορικό του σύστημα).

Ως εκ τούτου δέχεται πόλεμο από τα ΜΜΕ, τα οποία οι δεξιοί ΗΠΑ και Ευρώπης δήλωσαν πως θέλουν να θέσουν υπό έλεγχο!

Ο Έλον Μασκ θα συναντηθεί άλλωστε με τον μισητό στους διεθνιστές Μπολσονάρου στην Βραζιλία!

Ο βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου θα έχει συνάντηση στο Σαν Πάουλου με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ελον Μασκ, ενημέρωσε πηγή προσκείμενη στην κυβέρνησή του το Γαλλικό Πρακτορείο!

Εκτός όλων των άλλων ο Έλον Μασκ έχει αρχίσει να λέει αλήθειες, όπως για παράδειγμα πως οι ΗΠΑ είναι νούμερο 2 σε όπλα και οικονομία σε σχέση με την Κίνα!

Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος είναι υπέρ της αύξησης και όχι της αποσυμφόρησης του παγκοσμίου πληθυσμού (βασικό θέμα διαφωνίας μεταξύ διεθνιστών και δεξιών), έχει μάλιστα δηλώσει πως φοβάται ακόμα και για την ζωή του!