Σχέση μπούρκας και μάσκας

Όπως η μπούρκα κάνει σε κάποιες κοινωνίες του Ισλάμ τη γυναίκα πράγμα, αντικείμενο, ιδιοκτησία του άντρα αφέντη, έτσι και η μάσκα κάνει τους υποτελείς ιδιοκτησία του κράτους.

Η γυναίκα στο Ισλάμ, δεν έχει δικαίωμα να μιλά, ούτε να έχει άποψη και στον Παράδεισο του Ισλάμ αποτελεί το δοχείο ηδονής των ανδρών που “αγίασαν” και κέρδισαν την αιώνια απόλαυση. Είναι ένα τίποτε.

https://www.youtube.com/watch?v=1ObFIfjMmVQ&feature=emb_title

Έτσι, ένα τίποτε γίνεται όλο το ανθρώπινο γένος που δεν θα έχει δικαίωμα να δείχνει το πρόσωπό του, για να προστατευτεί όπως λένε κάποιοι από τον κορωνοϊό. Τόλμησαν μάλιστα να πουν ότι “μελέτες ειδικών” απέδειξαν ότι μας προστατεύει η μάσκα.

Πότε πρόλαβαν να γίνουν οι μελέτες αφού τα προβλήματα άρχισαν πριν από 4 με 5 μήνες και η μάσκα επεβλήθη σχετικά πρόσφατα;;;; Με τέτοιες δηλώσεις εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Υπάρχουν και σχετικά έξυπνα άτομα και δεν είναι όλοι ηλίθιοι για να πιστεύουν την κάθε ανοησία που θα ξεστομηθεί στα “κανάλια”.

Σε βίντεο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, λέει μάλιστα ακριβώς τα αντίθετα όσον αφορά τη χρήση μάσκας, χωρίς να σημαίνει ότι και ο ΠΟΥ δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις. Σε αντιφάσεις πέφτουν όσοι δεν είναι σίγουροι για όσα λένε.

Μπούρκα λοιπόν όλοι.

Με την Μπούρκα δεν μπορείς να μιλήσεις εύκολα δεν μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι φιμωμένος και “πράγμα”, αντικείμενο, όπως οι γυναίκες στα καθεστώτα των κομπλεξικών που θέλουν να αισθανθούν κάποιοι κακοποιώντας τις γυναίκες.