ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για ΗΠΑ και CIA βρέθηκαν στα εδάφη που νικούν οι ΡΩΣΟΙ – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛ το απαγορευμένο ΒΙΝΤΕΟ

Φοβερό βίντεο από το Λουγκάνσκ παραθέτει το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Russia Today», το οποίο αφήνει σαφείς ενδείξεις πως οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν τους ΝΑΖΙ για να αφανίσουν τον ρωσόφωνο πληθυσμό στην Ανατολική Ουκρανία. Να λοιπόν γιατί το απαγόρευσαν στην Ελλάδα και στην Δύση.

Μια ανακάλυψη έγινε στην πρώην βάση του διαβόητου Aidar Battalion. Εμφανίστηκε το 2014 ως ένοπλη εθελοντική ομάδα που πολέμησε στο πλευρό του Κιέβου, αλλά σιγά σιγά έφυγε εκτός ελέγχου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Συνεχίζει το RT:

«Τώρα είναι μέρος των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας αν και οι ρίζες του έχουν μια απαίσια ξένη επιρροή. Ένα εγχειρίδιο βρέθηκε μεταξύ άλλων, εδώ στην βάση του Aidar Battalion. Ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι κειμένου έχει με τίτλο “εκπαιδευτικό υλικό, για συμμετέχοντες στον πόλεμο Ρωσίας- Ουκρανίας”.

Δημοσιεύτηκε το 2021. Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας είναι μεταξύ των εκδοτών, αλλά υπάρχει και κάτι πιο ενδιαφέρον: Εθνικό κληροδότημα για την δημοκρατία. Η μη κυβερνητική οργάνωση της Αμερικής, που φέρεται να συνδέεται με τη CIA. Στην πραγματικότητα λέει ότι αναδημοσιεύτηκε πέρυσι. Οπότε προφανώς, υπήρχε προηγούμενη έκδοση αυτού του βιβλίου.

Εάν ο τίτλος “πόλεμος Ρωσίας -Ουκρανίας αναφέρεται στον οκταετή βομβαρδισμό του Donbas, επιλέγει να αγνοήσει ότι η σύγκρουση δεν ήταν μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας αλλά Ουκρανίας-Ουκρανίας, με τα ανατολικά της χώρας να βομβαρδίζονται από την ίδια της την κυβέρνηση στο Κίεβο. Αν τώρα ο τίτλος υποδηλώνει γνώση ενός επερχόμενου πολέμου με την Ρωσία που θα ξεσπούσε συμβατικά ένα χρόνο αργότερα τον Φεβρουάριο του 2022, αυτό προκαλεί ακόμη πιο ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της Ουάσιγκτον και της CIA σε σχέση με την πρόκληση της τρέχουσας σύγκρουσης».