Λιακόπουλος: Ενημέρωση ειδ. στρατ. επιχ. στην Ουκρανία 30/3/2022. Τους έκοψε ο Πούτιν και το γέλιο και τον ψευτοτσαμπουκά

Βλέπαμε στα κανάλια όλου του κόσμου κάθε μέρα, τσουτσέκια που παρίσταναν τους ανταποκριτές με ένα ηλίθιο χαμόγελο να κοροϊδεύουν την ικανότητα του ρωσικού στρατού και να παρουσιάζουν αμέτρητα ψέματα σαν δήθεν ειδήσεις, λέγοντας ότι η νίκη των Ουκρανών είναι κοντά και άλλες παρόμοιες ανοησίες.

Μετά την παραδοχή της πτώσης της Μαριούπολης, από το ΥΠΕΘΑ της Ουκρανίας, τους κόπηκε και το γέλιο από τα ηλίθια μούτρα τους αλλά και ο βήχας.

Ταυτόχρονα σταμάτησαν και οι αδιάκοπες ανούσιες ανταποκρίσεις χωρίς περιεχόμενο, αλλά και κάθε άλλη είδηση από την Ουκρανία αφού τα fake news τα πήρε χαμπάρι το τηλεοπτικό κοινό.

Παιδεύεται όλη η Δύση να σταματήσει τον πόλεμο, αλλά ο Πούτιν δεν φαίνεται να σταματά, λέγοντας “τώρα αρχίζουμε, θα τους ξεσκίσω”.

Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της Ρωσίας είναι ότι έψησε κάπου 150.000 στρατού στη μάχη, νικώντας (μαζί με τους επίστρατους Ουκρανούς) πάνω από 2.000.000 στρατού.

Τώρα η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει στην Ουκρανία νέα στρατεύματα για να τα κάνει και αυτά εμπειροπόλεμα. Αν σταματήσει τον πόλεμο, θα κάνει ολέθριο λάθος, διότι οι προπαγανδιστές της Δύσης ήδη άρχισαν να λένε, ότι ο κύριος στόχος ήταν να πάρουν οι Ρώσοι το Κίεβο και αφού δεν το πήραν, απέτυχαν.

Αυτή είναι προπαγάνδα για ηλιθίους, αφού οι Ρώσοι ανάγκασαν τον Ζελένσκυ να κρατάει τις καλύτερες μονάδες του στρατού του κοντά στο Κίεβο, επειδή οι Ρώσοι απλά το απειλούσαν ρίχνοντας 3 ή 4 πυραύλους τη μέρα σε διάφορες εγκαταστάσεις του, ενώ ταυτόχρονα έχουν ισοπεδώσει την Ουκρανία.

Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει από δω και πέρα ο ρωσικός οδοστρωτήρας.

Πάντως πολύ το φχαριστήθηκα που τους κόπηκε το γέλιο.