Σταμάτης Γονίδης στο el.gr: «Έρχονται πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε – Να είστε με τον Χριστό» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αρχικά εξέφρασε τις απόψεις του σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Εκτίμησε πως το 2019 δεν θα γίνουν μόνο εκλογές, αλλά και επεισόδια στην γειτονιά μας, ενώ είναι πεπεισμένος πως ο Ερντογάν θα ανατραπεί από την εξουσία στην Τουρκία.

Σχετικά με την οικονομία, παρουσιάστηκε απαισιόδοξος, καθότι δεν υπάρχει βελτίωση.

Παράλληλα θεωρεί πως η Ευρωπαϊκή Ένωση «δεν τραβάει» και θα οδηγηθεί στην διάλυση.

 Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, γνωστοποίησε πως τραγουδά στο μαγαζί «Frangelico», υπογραμμίζοντας πως υπάρχει στροφή των νέων ανθρώπων στο «λαϊκό τραγούδι».

 Αναφερόμενος στην παγωνιά που έχει σκεπάσει Ελλάδα και Ευρώπη, συμφώνησε πως ο πλανήτης δεν υπερθερμαίνεται, όπως υποστηρίζει η θεωρία της Ατζέντας 2030.

«Υπάρχει πρόβλημα στην ατμόσφαιρα, αλλά όχι από τον άνθρωπο και τα καυσαέρια. Αυτό είναι παραμύθι. Κάθε κάποιες χιλιάδες χρόνια αλλάζει απλά ο άξονας της γης θέση και μαζί του και οι καιρικές συνθήκες. Ο άνθρωπος είναι (μικρός στον πλανήτη σαν) μια μύγα, δεν μπορεί να μολύνει τον πλανήτη. Υπάρχουν συμφέροντα. Η πράσινη ανάπτυξη είναι μεν κάτι όμορφο, αλλά υπάρχει τρόπος ο άνθρωπος να κινηθεί χωρίς καύσιμα, αλλά δεν τον δίνουν», σημείωσε χαρακτηριστικά, με συνέπεια οι άνθρωποι να πληρώνουν «πράσινους φόρους» χωρίς αντίκρισμα, συμπληρώνουμε εμείς.

Ενδιαφέρον ήταν και η τοποθέτηση για το Φως που ανακάλυψε η NASA πάνω από την Ελλάδα.

Τέλος αναφερόμενος στον Χριστό είπε:

«Να μην φεύγουμε μακριά από τον Χριστό και την Παναγία. Είμαι ο πιο δύσπιστος άνθρωπος που υπάρχει. Άμα δεν δω δεν πιστεύω και σας λέω: Είναι αληθινός και είναι ζωντανός. Δεν πρέπει να φεύγουμε από κοντά Του, μας ζητάει να είμαστε κοντά Του. Έρχονται πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Θα τρίβουμε τα μάτια μας. Όσοι είναι με τον Χριστό, δεν θα τους πειράξει τίποτα».

Ακούστε την συνέντευξη του Σταμάτη Γονίδη, στον Δημοσθένη Λιακόπουλο: