Σταματήστε επιτέλους να τρομοκρατείτε τον κόσμο με τις απάτες σας

Ναι υπάρχει ο Κορωνοϊός, ναι κόλλησαν κάποιοι, αλλά δεν έρχεται το τέλος του κόσμου εξαιτίας του.

Τα ίδια παραμύθια μας έλεγαν με τη γρίπη από τα τρελά κοτόπουλα, τις τρελές γελάδες, τα τρελά γουρούνια, ότι δήθεν θα πέθαιναν στην Ευρώπη μόνο 70 εκατομμύρια άνθρωποι και φορτώθηκε και η Ελλάδα αμέτρητα εκατομμύρια εμβολίων που τα πετάξαμε στα σκουπίδια έτσι για πλάκα.

Ο Κορώνοϊός έχει θνησιμότητα μισή σε ποσοστό σε σχέση με τη συνηθισμένη γρίπη. Απλά γίνεται από την παγκόσμια διοικούσα ελίτ, επικαιροποίηση του ποσοστού ηλιθιότητας των ανθρώπων και του κατά πόσο μπορούν να τους παραμυθιάσουν για κάτι ανύπαρκτο και μάλιστα προφανώς ψεύτικο.

Θέλουν να δουν πόσο εύκολα μπορούν να επιβάλουν περιορισμούς στην μετακίνηση, τη διατροφή και την εν γένει ελευθερία του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω της απόλυτης κατατρομοκράτησής του.

Ηρεμήστε λοιπόν και χαλαρώστε. Πάρτε και καμιά βιταμίνη ή γενικά κάτι που ενισχύει το ανοσοποιητικό, όπως πρέπει να κάνετε κάθε χειμώνα και αφήστε τους ψυχοπαθείς που θέλουν να σας τρομοκρατήσουν. Περισσότερο κινδυνεύετε να πεθάνετε από την αγωνία σας, παρά από τον …Κορωνοϊό.