Αν μπουν στην Ελλάδα τα εγκληματικά στοιχεία που έστειλε ο Ερντογάν, θα θρηνήσουμε θύματα

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Χαμός γίνεται από απειλές που εκτοξεύουν κραδαίνοντας μαχαίρια και τσεκούρια τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν συσσωρευθεί στα σύνορα στον Έβρο. Υπόσχονται να σφάξουν και να σκοτώσουν όταν μπουν στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα άτυπο πόλεμο που μας έχει κηρύξει η Τουρκία και καλό είναι να το αντιληφθεί αυτό η κυβέρνηση και να ειδοποιήσει την Ε.Ε. τον ΟΗΕ και τους ισχυρούς ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία κτλ.

Τόσο η ύπαιθρος όσο και οι πόλεις θα υποφέρουν και θα εξαναγκασθούν οι Έλληνες σε αυτοδικία, πράγμα παράνομο με συνέπειες ποινικές.

Ξέρουμε καλά ότι οι Έλληνες διώκονται, ενώ οι λαθραίοι μετανάστες όταν εγκληματούν, δια μαγείας υπάρχουν παραθυράκια που τους βγάζουν έξω και εφόσον είναι παραβατικοί ξανακάνουν τα ίδια.

Το ΚΥΣΕΑ πρέπει να προτείνει να μπει η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να ανακοινωθεί σε όλα τα διεθνή φόρα ότι όποιος εισβάλει μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πυρά του ελληνικού στρατού.

Με αύρες και νερό δεν αντιμετωπίζεις χιλιάδες εγκληματιών, ή και απελπισμένων, γιατί σίγουρα υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι συγκεντρωμένοι στα σύνορα. Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν περίπου 85.000 άτομα στα σύνορα, γιατί προφανώς τόσα είναι τα SMS που έστειλαν.

Ποιός λοιπόν έχει όλους τους τηλεφωνικούς αριθμούς όλων των εν δυνάμει λαθραίων μεταναστών;;

Ποιά κεντρική αρχή μπορεί να τους ελέγχει όλους;;

Αυτό ας προβληματίσει όλες και όλους που εδώ και τόσα χρόνια με αποκαλούσαν γραφικό και νόμισαν ότι οι δήθεν εκλεγμένες κυβερνήσεις επιβάλουν τις πολιτικές τους στον κόσμο.

Ούτε ο Πούτιν, ούτε ο Τραμπ, ούτε η Μέρκελ, ούτε οι Κινέζοι δεν τα κατευθύνουν αυτά. Είναι και αυτοί μαριονέττες.

Οι δύο παγκόσμιες αντιμαχόμενες Ελίτ έχουν στήσει τα πιόνια τους εδώ και καιρό στην παγκόσμια σκακιέρα. Τώρα άρχισαν να τα κινούν.