Τι λέει ο Λιακόπουλος, για τις ερχόμενες εκλογές

Και τα εθνικά και τα ηθικο-κοινωνικά και στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και βεβαίως στο θέμα της φορολογίας.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ θέλει να κάνει τους πάντες φτωχούς και ζήτουλες επιδομάτων.

Η ΔΕΞΙΑ θέλει να κάνει τους πάντες να έχουν περισσότερη οικονομική άνεση.

Αυτό ισχύει, διότι αυτές είναι οι κατευθύνσεις που δίνουν τα παγκόσμια αφεντικά της δεξιάς και της αριστεράς.

Είναι αυτό που τους συμφέρει, διότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό και η ΔΕΞΙΑ να τον αυξήσει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από την οικονομική ευημερία.

Προσωπικά είμαι κατά της ψήφου σε κόμματα που δεν θέλουν να κυβερνήσουν, ή που δεν θα μπούνε καν στη βουλή. Είμαι υπέρ της ύπαρξης μόνο των μεγάλων κομμάτων, αν και είμαι κατά της μεθόδου διακυβέρνησης που λέγεται κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Το να θέλει να μπει ένα κόμμα στη βουλή μόνο για να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, δεν μου λέει τίποτε, αφού αυτό το κάνουμε και εμείς τζάμπα μια και δεν χρειάζεται να μας πληρώνει ο Ελληνικός λαός κάπου 30.000 το μήνα το κεφάλι, τόσο βλέπετε κοστίζει περίπου, κάθε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου σε όλους εμάς.

Είμαι κατά των μικρών κομμάτων που δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση και κατά των μικρών ευκαιριακών κομμάτων της δεξιάς που πολλές φορές χρηματοδοτεί ο Τζωρτζ Σόρρος ώστε να εξασφαλίσει διαρροές ψήφων από τους αντιπάλους της Αριστεράς και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ.