Η βιομηχανική παραγωγή του “ζήτουλα”

Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τις περισσότερες και περισσότερους από εσάς. Το θεωρήσατε πολύ φευγάτο ή πάρα πολύ μακρινό για να σας αφορά. Τώρα ελπίζω να έχετε συνειδητοποιήσει, ότι αυτό εφαρμόστηκε ήδη και δεν είναι κάτι το μακρινό.

Απλά έχετε συνηθίσει το να ζείτε με λίγα και δεν έχετε καν υπόψη πως είναι το να ζεις με περισσότερα.

Άλλαξαν οι συνήθειές σας, άλλαξαν τα όνειρά σας, άλλαξαν οι επιδιώξεις σας. Άλλαξε όλος ο κόσμος πράγματι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Θυμάμαι μία αφελή νεαρή ΣΥΡΙΖΑία, που έλεγε σε ένα βιντεάκι με οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θ αλλάξει, η Ευρώπη θ΄αλλάξει, ο κόσμος θ΄ αλλάξει με ένα ανόητο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, εφαρμόζουν θέλοντας και μη, ότι λένε τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (όπως τα ονομάζουν), που λένε ότι οι φτωχοί και λιγούρηδες θα καταστρέφουν, ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν οι εργατικοί έχοντες και κατέχοντες. Ο στόχος της νέας τάξης, επετεύχθη, με τον ελληνικό λαό μπροστάρη στη τεμπελιά και άριστο κυνηγό επιδομάτων.

Το πρώτο αποτέλεσμα της τεμπελιάς και της αδράνειας και του να είσαι ζήτουλας, είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, που αποτελεί νούμερο ένα στόχο της νέας τάξης της Λευκής Αδελφότητας.

Το σύνολο σχεδόν της νεολαίας επιθυμεί να υπακούει στο σλόγκαν που λέει “να βρεις μια καλή δουλειά” και όχι να δημιουργήσεις μία δική σου καλή δουλειά. Θεωρούν ότι το να βγάζεις λεφτά είναι αμαρτία και το ότι εκείνοι που δημιουργούν πλούτο, είναι “οι κακοί”, ενώ οι φτωχοί και εκ των πραγμάτων άπληστοι, είναι “οι καλοί”.

Κανείς δεν σκέφτεται, ότι φτωχός κανονικά πρέπει να είσαι μόνο από “ατύχημα” και δεν είναι νορμάλ το να είσαι φτωχός. Κανείς δεν σκέφτεται, ότι το να έχεις χρήματα δεν σημαίνει ότι τα κρύβεις, αλλά τα χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη.

Θυμίζω την παραβολή του Χριστού με τους δούλους (υπαλλήλους) που τους έδωσε το αφεντικό τους από ένα ποσό τον καθένα για να το διαχειριστεί και άλλος απλά το έκρυψε και άλλος το πολλαπλασίασε. Το μυαλό όλων πάει αμέσως μόνο στα χαρίσματα που ο Δημιουργός έδωσε στον καθένα και το πως τα χρησιμοποιεί και αρνείται να σκεφτεί το ότι ο Χριστός, ίσως να μιλούσε πράγματι για το πως χρησιμοποιούμε το εργαλείο που λέγεται χρήμα.

Για το λόγο αυτό, όταν ακούτε από κάποιους πολιτικούς (αριστερούς), ότι θα σας δώσουν λεφτά για να κάθεστε να τους αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι.

Τώρα θα μου πείτε, δεν εισακούστηκα όταν το πρωτοείπα, πως θα εισακουστώ τώρα που όλες και όλοι έχουν ήδη γίνει “ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ”;;;

Δεν έχω πολλές επιλογές, απλά το λέω.

Στο κάτω κάτω αυτό περιλαμβάνεται στο σχέδιο του “Ταξιδευτή”, που δόθηκε στη νέα τάξη για να υποτάξει τον κόσμο, ώστε οι άνθρωποι να απορρίψουν το μάταιο αυτό ΜΑΤΡΙΞ και να επιλέξουν τον κόσμο του Φωτός που πρότεινε ο Χριστός.

Καθώς καταλαβαίνετε, πιο εύκολα απορρίπτεις κάτι που δεν σου αρέσει και τόσο, το ΜΑΤΡΙΞ δηλαδή στην χειρότερη έκδοσή του, παρά κάτι που σου αρέσει περισσότερο, το ΜΑΤΡΙΞ δηλαδή, σε οποιαδήποτε βελτιωμένη έκδοσή του.

Όλοι βλέπετε, κάνουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΤΉ.