Ακριβό χόμπυ η “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”

Εκείνο που είναι πλέον σίγουρο, είναι το ότι πράγματι δεν έχει καταλάβει κανείς μας τι θέλει να κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία.

Το σίγουρο είναι ότι έχει ρημάξει ένα μέρος της χώρας και όλες σχεδόν τις στρατιωτικές υποδομές της.

Ωστόσο, αυτό που τυχόν θέλει να κάνει δεν το έχει ολοκληρώσει και κανείς δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτό.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

 1. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί η Ουκρανία εξακολουθεί να έχει τηλεόραση και γιατί δεν την κατέστρεψαν οι Ρώσοι και έτσι προωθεί στον πληθυσμό της την αστεία προπαγάνδα της.
 2. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί εξακολουθεί να λειτουργεί η τηλεφωνία.
 3. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί έχει την τεχνολογική δυνατότητα ο Ζελένσκυ να μπορεί να βγαίνει σε όλα τα κοινοβούλια του πλανήτη ζωντανά και να λέει τις μπούρδες που λέει.
 4. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί στο Κίεβο μπορούν και σουλατσάρουν με ασφάλεια πρωθυπουργοί άλλων εχθρικών προς την Ρωσία χωρών.
 5. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχουν όλες οι γέφυρες του Δνείπερου και δεν κόπηκε η Ουκρανία στα δύο.
 6. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί δεν βομβαρδίστηκε η Ουκρανία για ένα μήνα πριν μπουν τα ρωσικά στρατεύματα μέσα στην επικράτειά της.
 7. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί βομβαρδίστηκε ο αεροδιάδρομος του πολιτικού αεροδρομίου του Κιέβου δύο μήνες μετά την εισβολή και όχι από πριν.
 8. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ο ρωσικός στρατός δεν έχει εκμηδενίσει ακόμη την ουκρανική άμυνα στην ανατολική Ουκρανία , αφού γνωρίζουμε ότι μπορεί.
 9. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί μπορούν και λειτουργούν τα καφέ σε Λβιβ, Οδησσό και Κίεβο και όλοι κυκλοφορούν ανέμελοι.
 10. Κανείς δεν καταλαβαίνει, γιατί το πάει τόσο αργά ο Πούτιν
 11. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί οι ΗΠΑ με τα δήθεν οικονομικά τους μέτρα κατά της Ρωσίας ανέβασαν το ρούβλι σαν νόμισμα και σαφώς ωφέλησαν την Ρωσία.
 12. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί μπορούν να είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες τόσο ηλίθιοι και να καταστρέφουν τις οικονομίες των πολιτών και των κρατών τους, βλάπτοντας δήθεν τον Πούτιν, από τον οποίο εξακολουθούν να αγοράζουν ότι καύσιμα αγόραζαν και τα πληρώνουν μάλιστα και πιο ακριβά.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 1. Η οικονομία της Ρωσίας δεν βλάφθηκε
 2. Οι οικονομίες των κρατών της Ευρώπης καταστρέφονται χωρίς λόγο
 3. Η οικονομία των ΗΠΑ είναι στο χείλος της απόλυτης καταστροφής
 4. Ο μπαμπούλας των πυρηνικών επέστρεψε
 5. Οι χώρες του ΝΑΤΟ παραδίδουν τα πρώην σοβιετικά οπλικά τους συστήματα στην Ουκρανία για να τα καταστρέψουν οι Ρώσοι και κάποια στιγμή θα τα αντικαταστήσουν ίσως με αμερικανικά.
 6. Τεράστιες ποσότητες οπλικών συστημάτων και πολεμοφοδίων παραδόθηκαν από την Δύση στον τρύπιο κουβά που λέγεται Ουκρανία και καταστράφηκαν από του Ρώσους.

ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ότι γίνεται παγκόσμια (από Ρώσους και Κινέζους και Αμερικάνους), φαίνεται ότι προσπαθεί να το συντονίσει ένα ενιαίο συντονιστικό όργανο, που δεν τα πάει καθόλου καλά, αφού τα μέλη του διαφωνούν για την μεθοδολογία, αλλά ο παραλογισμός των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων αυτό δείχνει, αφού οι Ρώσοι δεν καταστρέφουν την Ουκρανία ενώ μπορούν, ενώ οι Δυτικοί καταστρέφουν τις οικονομίες των κρατών και των πολιτών τους χωρίς λόγο, ή τουλάχιστον δίνοντας στην δημοσιότητα τις συνηθισμένες τους παιδιάστικες δικαιολογίες περί της δήθεν προστασίας της δημοκρατίας, των αξιών της ελευθερίας και άλλες τέτοιες αερολογίες της πλάκας που κανένας πλέον δεν πιστεύει.