Λιακόπουλος: Πρωτομαγιά. Σαν σήμερα δημιουργήθηκε η υπερστοά των ILLUMINATI

Καθιέρωσαν την 1η Μαΐου κάθε έτους, μέρα της δημιουργίας των ILLUMINATI, ο ηλίθιος λαός να γιορτάζει την ταφόπλακα που του επέβαλαν με την δημιουργία αυτής της υπερστοάς, καθώς του είπαν ότι είναι κυρίαρχος πλέον, οπότε και δεν χρειάζεται να κάνει επαναστάσεις αλλά εκλογές.

Ο πλανήτης, από τότε που το ανθρώπινο γένος άρχισε να ζει σε αυτόν, διοικείται από δύο κάστες που αντιμαχόμενες εναλλάσσονται στην εξουσία. Αυτές οι κάστες (η Μαύρη και η Λευκή Αδελφότητα), ποτέ σχεδόν δεν διοίκησαν φανερά τον πλανήτη, αλλά πάντοτε χρησιμοποιούσαν ελεγχόμενα πιόνια, για την διοίκηση των λαϊκών μαζών.

Σήμερα, ο μεταξύ τους πόλεμος για την εξουσία, την προώθηση και την πραγμάτωση των διαφορετικών τους στόχων, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Η Μαύρη Αδελφότητα κυβέρνησε τον πλανήτη για όλες τις χιλιετίες της καταγεγραμμένης ιστορίας, βασισμένη στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η Λευκή Αδελφότητα είχε χρησιμοποιήσει τον 17ο και 18ο αιώνα τον διαφωτισμό ως θεωρητικό υπόβαθρο, ουσιαστικά σαν όχημα προπαγάνδας, με το τρίπτυχο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ, πάνω στο οποίο πάτησε για να ξεσηκώσει τους λαούς και εξαπατώντας τους, να τους οδηγήσει τελικά στις “αυθόρμητες εξεγέρσεις” (δηλαδή τις στημένες εξεγέρσεις) που επέβαλαν σε όλο τον πλανήτη στην ανατροπή των καθεστώτων της Μαύρης Αδελφότητας, που ήλεγχε και χρησιμοποιούσε τους βασιλιάδες και τους αριστοκράτες για να διοικεί τους λαούς. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι αυτό το θεωρητικό υπόβαθρο του διαφωτισμού αλλά και τα διάφορα φιλοσοφικά κινήματα που είχαν αναπτυχθεί τις δεκαετίες που είχαν προηγηθεί, είχαν σαν σκοπό μακροπρόθεσμα την ανατροπή του συστήματος της “παλιάς τάξης” (τρόπος διοίκησης της Μαύρης Αδελφότητας) και την κατάληψη της εξουσίας από τη Λευκή Αδελφότητα που θα εγκαθίδρυε την νέα τάξη των πραγμάτων, την νέα νοοτροπία ζωής δηλαδή, σύμφωνα με την οποία, οι λαοί θα πίστευαν ότι δήθεν αυτοδιοικούνται, εκλέγοντας διαρκώς προσωρινούς και ουσιαστικά ανίσχυρους ηγέτες.

Την 1η Μαΐου του 1776, δημιουργήθηκε η υπερστοά των ΙLLUMINATI που κατέλαβε όλες τις στοές της Μαύρης Μασονίας που μέχρι τότε τροφοδοτούσαν τις κυβερνήσεις των μοναρχών με ελεγχόμενα στελέχη παντού σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ευρώπη. Με στημένες επαναστάσεις που έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη, έπεσαν οι μοναρχίες και εγκαθιδρύθηκε η σύγχρονη γάγγραινα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας των αχρήστων και όχι των αρίστων.

Οι λαοί πείσθηκαν ως ηλίθιοι που είναι ότι είναι κυρίαρχοι και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις όποτε θέλουν μέσω των εκλογών. Μόνο που οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά η προώθηση του σχεδίου του κακού μένει, με κάθε κυβέρνηση.

Καθιέρωσαν την 1η Μαΐου κάθε έτους, μέρα της δημιουργίας των ILLUMINATI, ο ηλίθιος λαός να γιορτάζει την ταφόπλακα που του επέβαλαν με την δημιουργία αυτής της υπερστοάς, καθώς του είπαν ότι είναι κυρίαρχος πλέον, οπότε και δεν χρειάζεται να κάνει επαναστάσεις αλλά εκλογές.

Βλέπουμε λοιπόν ότι όταν η Λευκή Αδελφότητα σχεδιάζει να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να εφαρμόσει τα σχέδιά της, χτίζει πρώτα ένα κίνημα ή κινήματα, που προωθούν ένα θεωρητικό, φιλοσοφικό αν προτιμάτε, υπόβαθρο, το οποίο στις πρώτες δεκαετίες της εμφάνισής του, δεν αγγίζει το ευρύ κοινό, παρά μόνο λίγους “διανοούμενους”, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν γνωρίζουν τους απώτερους σκοπούς των κινημάτων αυτών.

Παρόλο που στην αρχή, αλλά πολλές φορές ακόμη και στο τέλος, δεν γίνονται ευρέως γνωστοί οι σκοποί των κινημάτων αυτών, που φαντάζουν γραφικά και εντελώς ακίνδυνα, καθώς φαίνεται να απευθύνονται σε κάποιους ακαδημαϊκούς κύκλους μόνο, σταδιακά και με την τοποθέτηση των κατάλληλων προσώπων σε ηγετικές θέσεις, σε κέντρα λήψης αποφάσεων και στην εποχή μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προωθούν τις ιδέες και τις απόψεις τους στις λαϊκές μάζες, στον όχλο, που χωρίς δεύτερη κουβέντα, απλά δέχεται και υιοθετεί ότι του δίνουν, σαν μασημένη τροφή.

Φυσικά για να προωθηθούν οι απόψεις αυτού του θεωρητικού υποβάθρου στον απλό κόσμο, πρέπει να γίνουν απλές και κατανοητές, να πάρουν ίσως τη μορφή ενός διαφημιστικού σποτ, που παρουσιάζεται με απλά, σχεδόν παιδιάστικα λόγια. Ακόμα πρέπει να επαναλαμβάνεται παντού, με μηνύματα μέσα στις τηλεοπτικές ταινίες και σειρές, στα παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα, στον κινηματογράφο, στα σχολικά, τα λογοτεχνικά, ακόμη και τα επιστημονικά βιβλία, στα ντοκιμαντέρ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά σε κάθε πηγή πληροφόρησης, ώστε να υπάρχει βομβαρδισμός προπαγάνδας και να γίνεται πραγματική πλύση εγκεφάλου, που επιβάλει  ένα είδος ομαδικού υπνωτισμού.

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει όλοι μας την τελευταία δεκαετία για την οικολογική καταστροφή, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την βιώσιμη ανάπτυξη, ή αλλιώς την αειφόρο ανάπτυξη, την αλληλεγγύη, τη ρητορική μίσους, την κοινοτική ευημερία, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την ατομική και κοινωνική ευθύνη, την κοινωνική συνείδηση, τη διεμφυλική ταυτότητα και άλλα πολλά. Πολλές από αυτές τις έννοιες ακούγονται όμορφες, ποιος δεν θέλει την πραγματική αλληλεγγύη, ποιος δεν πιστεύει ότι ο ρατσισμός είναι κάτι το άδικο και κακό, ποιος δεν θεωρεί ότι το μίσος είναι ένα απεχθές και καταστροφικό συναίσθημα, ποιος δεν θέλει το περιβάλλον στο οποίο ζούμε να είναι καθαρό. Εδώ βρίσκεται και η παγίδα και έτσι έχει στηθεί για μια ακόμα φορά, μια τεράστια πλεκτάνη από την Λευκή Αδελφότητα, προωθούμενη από τα ελεγχόμενα πιόνια της.

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ανυποψίαστοι και με καλές προθέσεις έχουν πέσει σε αμέτρητες παγίδες και όχι μόνο έχουν πιστέψει αυτές τις προπαγάνδες, αλλά και έχουν στρατολογηθεί με παχυλούς μισθούς από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, μπαίνοντας σε διάφορες ΜΚΟ, που πολυδιαφημίζουν τις καλές τους προθέσεις και την επιθυμία τους να προσφέρουν “αλληλεγγύη” και “ειρήνη”, ενώ στην πραγματικότητα προωθούν τα σχέδια της Λευκής Αδελφότητας και αποτελούν όχι έναν, αλλά αμέτρητους δούρειους ίππους με σκοπό την άλωση των συνειδήσεων των ανθρώπων.

Η παλιά τάξη, όπως αυτή είχε επιβληθεί από την Μαύρη Αδελφότητα, δεν επεδίωκε την μόρφωση των λαϊκών μαζών, ώστε να της είναι εύκολο να τις ελέγξει, μέσω των θρησκευτικών δεισιδαιμονιών και παράλογων ανοησιών.

Η θρησκεία και ο φόβος του όποιου θεού ή θεών, ήταν το κέντρο και η απαρχή κάθε εξουσίας, που την ασκούσε ένας μονάρχης στο όνομα του υπέρτατου θεού, τον οποίο εκπροσωπούσε η θρησκευτική ηγεσία.

Το ιερατείο όριζε την κίνηση και την κοπή του χρήματος, τις αξίες των αγαθών  και των γαιών. Ιερατείο και μονάρχης διοικούσαν ελέω του θεού ή των θεών.

Όποιος δεν υπάκουε στο Ιερατείο, ήταν καταραμένος και απόβλητος της κοινωνίας. Αυτά ίσχυαν εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια μέχρι και λίγα χρόνια πριν, αφού η απειλή της διαπόμπευσης μέσω αποπομπής από την θρησκεία και του αφορισμού τρομοκρατούσε τους πάντες. Πλην τούτου, πλήθη λαού δολοφονήθηκαν στο όνομα των θρησκευτικών διαφωνιών, που αποτελούσαν πάντοτε ένα “σοβαρό λόγο” για γενοκτονίες, ή για δολοφονίες όσων είχαν έφεση στην έρευνα και τη γνώση και χαλούσαν τη σούπα της άγνοιας και του τρόμου απέναντι στο άγνωστο.

Οι ανοησίες και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφταν οι λόγιοι των ιερατείων, άρχισαν να ρίχνουν το πρεστίζ του αλάθητου των γραφών, που υποτίθεται γράφηκαν με δήθεν θεία έμπνευση, ή παραδόθηκαν από τους ίδιους τους θεούς.

Από την άλλη μεριά, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις των μοναρχών, ανέκαθεν δεν ήταν και τόσο δημοφιλείς. Δεν ήταν δύσκολο να παρουσιαστούν και να αναδειχθούν οι αδυναμίες τους και να γίνουν μισητές στους λαούς. Η αλαζονεία των Ιερατείων και των μοναρχών, οδήγησαν στην πτώση τους. Έτσι έπεσε η αξία των εννοιών της πατρίδας και της θρησκείας.

Όσον αφορά το κοινωνικό μοντέλο, το κύτταρο της κοινωνίας, η οικογένεια, χτυπήθηκε τελευταία, μέσα στον 20ο αιώνα, με τα κινήματα απελευθέρωσης των γυναικών, αλλά και των παιδιών.

Έτσι, στις μέρες μας, καθώς μπήκαμε για τα καλά στον 21ο αιώνα, το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, έπαψε να πουλάει.

Τα έθνη δεν είναι πλέον και τόσο “καθαρά”, αφού οι χώρες είναι πλέον πολυεθνικές. Οι οικογένειες έχουν γίνει πηγές καταπίεσης που δεν γίνεται πλέον ανεκτή από τις γυναίκες και τα παιδιά, ενώ η θρησκείες έχουν καταρρεύσει μέσα στις υπερβολές τις απειλές , την καταπίεση και τα ψέματά τους.

Όταν ένας ολόκληρος κόσμος ιδεών καταρρέει, τότε οι λαοί έχουν ανάγκη από νέα πρότυπα και νέες ιδέες. Το κενό ήρθε να καλύψει η Λευκή Αδελφότητα με την νέα νοοτροπία και ιδεολογία του χάους και της ανεμελιάς. Μόνο, που θέλοντας και μη, για να λειτουργήσει ο πλανήτης χρειάζεται πρόγραμμα και μεθοδολογία. Μεθοδολογία που ονομάζεται νέα τάξη των πραγμάτων, ή αλλιώς, νέα κανονικότητα, βασισμένη στο απατηλό τρίπτυχο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ. Απατηλό, διότι ούτε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχει ο κόσμος στις μέρες μας, που στέλνει SMS για να βγει από το σπίτι του, ούτε ΙΣΟΤΗΣ υπάρχει, αφού η ελίτ που διοικεί για λογαριασμό της Λευκής Αδελφότητας μαζί με τα “τσιράκια” της, είναι πιο….”ίση” από εμάς τον απλό λαό και βέβαια ούτε ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ υπάρχει, στον κόσμο των ρουφιάνων και των καταδοτών που και αυτοί δυστυχώς, ζουν ανάμεσά μας.