Αναπαράγουν την ουκρανική προπαγάνδα για το Μόσκβα αμάσητη, ακόμα και οι δήθεν φιλορώσοι

Λίγα λόγια και σταράτα.

Το συμβολικό πλοίο Μόσκβα βυθίστηκε. Ωραίο σκαρί, θα μπορούσε να είναι και γιώτ. Αυτά όμως έχει ο πόλεμος.

Οι Αμερικάνοι που χαίρονται, δέχθηκαν ένα σωρό πλήγματα στα πλοία τους από τους ερασιτέχνες Ισλαμιστές, για να μην αναφέρουμε τα χίλια περίπου σκάφη που έχασαν στον Β΄ΠΠ, ενώ οι Γερμανοί στο Β΄Π.Π. έχασαν (ηρωικά μαχόμενοι) όλο το στόλο τους και οι Άγγλοι (σχετικά πρόσφατα) στα Φώκλαντ έχασαν αφού καταστράφηκαν ή βυθίστηκαν, 12 πολεμικά πλοία, από τους σχεδόν άοπλους Αργεντινούς που δεν είχαν όπως οι Ουκρανοί όλο το ΝΑΤΟ από πίσω να εξοπλίζει και να διοικεί.

Η δυτική προπαγάνδα και να κουτσουλίσει περιστέρι στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας, το βλέπει σαν αιτία πτώσης του Πούτιν και της Ρωσίας. Πόσο μάλλον τώρα που βυθίστηκε ένα παλιό ιστορικό πλοίο.

Η ουκρανική προπαγάνδα αποδείχτηκε ξανά και ξανά ότι αποτελείται από ιστορίες για αγρίους. Οι Ουκρανοί λένε ότι χτύπησαν με δύο πυραύλους το πλοίο και οι Ρώσοι μιλούν για ατύχημα (ίσως κατά την μεταφόρτωση πυρομαχικών). Σε κάθε περίπτωση, το αίτιο, είτε κάποιος πύραυλος, είτε το ατύχημα, έφερε τη φωτιά σε απαγορευμένο μέρος και η αιτία της δομικής ρήξης επήλθε από έκρηξη των πυρομαχικών έσωθεν.

Άρχισαν λοιπόν τα ουκρανικά FAKE NEWS να αναπαράγουν ότι τους καπνίσει. Ποιοί;;;; Οι εχθροί των Ρώσων, οπότε δικαιούνται να λένε ότι τους καπνίσει, οι Μπόλλυγουντ της πλάκας και της Μπούτσας, οι διαπιστωμένοι ηγέτες των FAKE NEWS, που στα βίντεό τους, οι πεθαμένοι σηκώνονται και περπατάνε. Έπιασαν λοιπόν οι λεγόμενοι ρωσόφιλοι, κάθε βλακεία που λένε οι Ουκρανοί και την αναπαράγουν, μπας και πάρουν κανένα κλικ ή καμιά τηλεθέαση. Ισχυρίζονται ότι σχεδόν όλο το πλήρωμα του Μόσκβα, 450 άτομα, σκοτώθηκαν, δηλαδή ήταν μαζεμένοι και στριμωγμένοι σε ένα σημείο, εκεί που έγινε η έκρηξη. Το πλοίο βυθίστηκε κάπου ένα 24ωρο μετά την έκρηξη, λέτε να μην έφυγε κανείς;;;; Μιλούν επίσης για ειδικά στρατηγικά σχέδια και μεθόδους για παιδάκια με τις οποίες οι Ουκρανοί υπερστρατιωτικοί χτύπησαν το γέρικο σκαρί.

Ονειρεύονται όλοι, ότι ο Πούτιν θα πέσει, επειδή βυθίστηκε ένα πλοίο.

Το εμπόδιο της νέας τάξης επομένως λέγεται Πούτιν. Αυτό είναι το τελικό συμπέρασμα από αυτά που λένε. Όλοι έχουν σκυλιάσει να πέσει ο Πούτιν.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Εγώ περιμένω να δω τη συνέχεια, χωρίς να προτρέχω.