Απογοήτευση από παντού στην εποχή μας

Όλοι θέλουν να δουν τα τσιράκια της νέας τάξης στη Δύση να συντρίβονται

Μόνη ελπίδα ο ρωσικός στρατός. Ο ρωσικός οδοστρωτήρας όμως μένει αδρανής και όλοι απογοητεύονται. Τεράστιες οι εκτάσεις από τον Βόρειο πόλο μέχρι τον Εύξεινο Πόντο και τη Συρία. Χωρίς επιστράτευση και χωρίς προσαρμογή της ρωσικής βιομηχανίας σε ρυθμούς πολέμου, δουλειά δεν γίνεται. Αν δεν σπάσει αυγά ο Πούτιν, ομελέτα δεν γίνεται.

Ο Πούτιν δεν θέλει να σπάσει αυγά και κυρίως τα σχέδιά του, αφορούν οικονομική κυριαρχία και όχι την στρατιωτική συντριβή των Δυτικών, αλλά οικονομική συντριβή.

Το αστείο είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για αυτό, διότι οι Δυτικοί αυτοκτονούν οικονομικά από μόνοι τους.

Έτσι υποχώρησε από το Κίεβο και το Χάρκοβο προς απογοήτευση όσων ήθελαν να δουν τις ρωσικές ορδές να προελαύνουν. Απογοήτευση από παντού, όπως και με την κορωνοχούντα. Απογοήτευση από τη θρησκεία, απογοήτευση από την δικαιοσύνη, από παντού.

Κανείς δεν έχει που να ακουμπήσει, τι να εμπιστευτεί και από που να αισθανθεί προστατευμένος. Όπως οι Ρωσόφωνοι που νόμισαν ότι ελευθερώθηκαν και ο ουκρανικός εφιάλτης επέστρεψε χειρότερος.

Με λόγια δουλειά δεν γίνεται. Αυτό θα καταλάβει και ο ρωσικός λαός. Δεν αρκούν οι φοβέρες. Αν θέλεις να λευτερώσεις τα προγονικά εδάφη, συγκεντρώνεις στρατό και πας και τα παίρνεις. Με καφεδάκια και μπανάκια, αυτά δεν γίνονται. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας, απλά βουλώστε το και μη λέτε μεγάλα λόγια.

Όλα ούτως ή άλλως είναι μία απάτη, όπως ο δήθεν δεξιός πρωθυπουργός της Ελλάδας, που μοίρασε επιδόματα στους ραγιάδες γκοΐμ, σαν νέος Στάλιν. Συριζαίοι είστε γατάκια μπροστά στον σύντροφο Μητσοτάκη, που δεν είχε ούτε μία κουβέντα να πει για την επιχειρηματικότητα, αλλά ανακοίνωσε την μετάβαση της ζωής των Ελλήνων στην νέα πραγματικότητα των επιδομάτων και των κρατικών σπιτιών σοβιετικού τύπου, που θα παίρνουν μόνο τα καλά παιδιά και όχι οι παντός τύπου ψεκασμένοι.

Από παντού φαίνεται η μαυρίλα, στης Γης τη ραχοκοκαλιά πιάνει ανατριχίλα και δυστυχώς ισχύει αυτό που πάντα πίστευα. Στον κόσμο αυτό δίκαιο και επομένως ευτυχία δεν υπάρχει. Οπότε υπομονή.

Άραγε θα δούμε τίποτε το εντυπωσιακό σύντομα;;;

Οψόμεθα