Λιακόπουλος: Οι ρωσικές δυνάμεις έλαβαν εντολή το βράδυ να φύγουν από το Ίζιουμ. Μάχες στο Λύμαν

Οι 4.000 περίπου Ρώσοι στρατιώτες που βρισκόταν στο Ίζιουμ και το οποίο είχαν καταλάβει με μεγάλο φόρο αίματος, χθες το βράδυ πήραν εντολή να αποχωρήσουν, καθώς πλησίαζαν οι 150.000 περίπου των Ουκρανών που επιχειρούν στην περιοχή από κάθε κατεύθυνση και αλωνίζουν τον κάμπο.

Τί ήθελα και τάλεγα;;;; τρεις μόλις μέρες μετά το ρωσικό ντου στην Ουκρανία

Οι αριθμοί προκαλούν γέλιο και σίγουρα δεν πείθουν κανέναν ότι οι Ρώσοι είναι τόσο ηλίθιοι και δεν βλέπουμε ένα στημένο θέατρο.

Εκείνο που προσπαθούν να κάνουν οι Ρώσοι μέσα στον πανικό, είναι να μην χάσουν πολύ στρατιωτικό υλικό.

Οι φάλαγγες που μας έδειχναν χθες, δεν ήταν ενισχύσεις που ερχόταν, αλλά δυνάμεις που έφευγαν.

Μέσα σε ένα πρωί οι Ουκρανοί διήνυσαν 50 περίπου χιλιόμετρα ανενόχλητοι (!!!!!!!!!) και έφθασαν στο Λύμαν, που τόσο αίμα έχυσαν οι Ρώσοι για να το πάρουν.

Γίνονται μάχες έξω από το Λύμαν αλλά η διαφορά σε ανθρώπινο δυναμικό είναι απελπιστική εις βάρος των Ρώσων, που φαίνεται πήγαν για μπάνια και ξέχασαν να γυρίσουν.

Τα τραγικά θύματα είναι ο τοπικός πληθυσμός, που εγκαταλείφθηκε από την πολιτική ηγεσία του Πούτιν και τα όποια σχέδιά του, για να παρατείνει τον πόλεμο και να δώσει την ευκαιρία στους προδότες που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς στο ΝΑΤΟ, να καταστρέψουν τις οικονομίες των κρατών τους.

Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι αυτό που βλέπουμε, είναι ένα στημένο σώου, για να δείξουν στους πληθυσμούς της Δύσης ότι οι δήθεν θυσίες τους πιάνουν τόπο και οι Ουκρανοί πράγματι κάτι κάνουν.

Αυτός ο πλανήτης θέλει αποστείρωση.

Μέσα σε όλα υπάρχουν και οι ηλίθιοι εδώ στην Ελλάδα, που θέλουν όλα να γίνουν όχι πλέον σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά σε μερικές ώρες και μετά να συνεχίσουν σαν βόδια τον φραπέ τους.

Αυτοί λοιπόν αναρωτιούνται που είναι το ξανθόν γένος και η ισχυρή Ρωσία που άκουγαν τόσα χρόνια κτλ.

Λοιπόν, αφού οι ηλίθιοι ψάχνουν την ισχυρή Ρωσία, πρέπει να τους πούμε ότι όσα λεφτά, πάνω κάτω, χάνει ολόκληρη η Ευρώπη, τα παίρνει η Ρωσία και αφού το μόνο που θέλουν είναι να μου πουν εμένα προσωπικά που είναι ο ισχυρός ρωσικός στρατός, έχω να τους πω ότι ο ρωσικός στρατός ρε μ@λ@κες πήρε την Ουκρανία σε πέντε μέρες και μετά άρχισε το σώου για να πληρώνετε το ρεύμα και το φυσικό αέριο σε δεκαπλάσια τιμή. Και να διαβάζετε ρε μ@λ@κες όλα όσα γράφω και όχι τα μισά, γιατί και πάλι όταν όλοι πετούσαν αετό, εγώ ήμουν αυτός που πρόβλεψε τι θα γίνει.

Απλά δεν γίνεται απέναντι σε ένα αντίπαλο όπως η Ουκρανία και όλο το ΝΑΤΟ, που σου κάνουν καθολικό και ολοκληρωτικό πόλεμο με εκατομμύρια στρατού και δισεκατομμύρια δολαρίων, εσύ να κάνεις ειδική στρατιωτική επιχείρηση αστυνόμευσης με μερικές χιλιάδες στρατού.

Πούτιν, ή κάνε πόλεμο, ή σήκω και φύγε από την Ουκρανία.

Τα σχόλια δικά σας.