Η πικρή αλήθεια για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και για το μέλλον της Ελλάδος

Ένα τεράστιο θέμα, αναρωτιέμαι πως θα μπορούσε να καλυφθεί με λίγα λόγια. Πως δηλαδή, θα μπορούσα να γράψω ένα άρθρο αντί για ένα βιβλίο.

Έχουμε και λέμε. Το μέλλον της Ελλάδος, είναι συνυφασμένο με το μέλλον των Ελλήνων. Δεν μας ενδιαφέρει η Ελλάδα αν δεν υπάρχουμε εμείς, αφού η Ελλάδα υπάρχει για να την κατοικούμε και να την χαιρόμαστε. Επομένως πρώτα κοιτάμε να υπάρχουμε εμείς και αμέσως ακολουθεί το ενδιαφέρον για την Ελλάδα, την οποία εμείς την φτιάξαμε, μέσω των προγόνων μας.

Έτσι θέλω να επιβιώσουν οι Έλληνες και βεβαίως οι αγαπημένες μου Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα, που αυτή τη στιγμή βάλλονται από την μεταναστευτική πολιτική της νέας τάξης και κινδυνεύουν με αφανισμό. Θυμίζω, ότι η μεταναστευτική πολιτική της νέας τάξης απαιτεί χρήμα και το χρήμα προέρχεται από την υπερφορολόγηση των λαών από τις αριστερές κυβερνήσεις που κυβερνούν τα περισσότερα κράτη με το προσωπείο των δήθεν φιλολαϊκών κομμάτων.

Οι Έλληνες εδώ και χρόνια, σταμάτησαν να κάνουν παιδιά αλλάζοντας και τις προτεραιότητές τους στη ζωή. Έτσι οι Έλληνες άρχισαν να λιγοστεύουν και οι εισαγόμενοι αλλοδαποί να αυξάνουν, αλλάζοντας τον πληθυσμιακό χάρτη της χώρας.

Η οικονομική δυστοκία έφερε και την πλήρη κατάρρευση των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, ενώ ταυτόχρονα η Τουρκία, αργά αλλά σταθερά ετοίμασε τα εργοστάσιά της για να ετοιμάσουν τα νέα τουρκικά οπλικά συστήματα.

Στον τομέα του ναυτικού το τουρκικό ναυτικό κάνει τις δικές του φρεγάτες, εξοπλισμένες με ότι καλύτερο επιτρέπουν οι διεθνείς συνθήκες. Η Ελλάδα μας, έμεινε στο μηδέν.

Στην αεροπορία, οι Τούρκοι δεν παίρνουν νέα αεροπλάνα, τα F-35, ευτυχώς για αυτούς, αλλά αναβαθμίζουν τα παλιά τους. Η Ελλάδα απλά θα αποσύρει τα παμπάλαια πλέον Μιράζ και σταδιακά τις διάφορες γενιές των F-16. Σε λίγο θα έχουμε πιλότους, αλλά όχι αεροπλάνα.

Στα άρματα μάχης, κάπως στεκόμαστε καλά, για την ώρα, αλλά οι Τούρκοι ετοιμάζουν δικό τους άρμα που θα αρχίσει σταδιακά να παραδίδεται στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Ωστόσο τα άρματα χωρίς ικανό πεζικό γύρω τους, είναι άχρηστα και ευάλωτα. Το πεζικό στο σύγχρονο πεδίο μάχης δεν έχει ανάγκη να μεταφέρεται από ημιθωρακισμένα οχήματα όπως τα Μ 113 της δεκαετίας του ΄60, αλλά χρειάζεται νέα οχήματα με ελαφρά πυροβόλα επάνω τους, ελαφρά άρματα ουσιαστικά, που θα αγόραζε ο Καραμανλής, τα 420 δηλαδή ρωσικά ΒΜΡ 3. Τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αποτελούν πλέον φέρετρα, αν όχι θωρακισμένα ταξί που δεν μπορούν να πολεμήσουν δίπλα στα άρματα μάχης, αφού δεν φέρουν κανενός τύπου πυροβόλο παρά μόνο ένα πολυβόλο.

Ο εξοπλισμός του πεζικού έχει μείνε πολλές δεκαετίες πίσω. Φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται.

Ο εξοπλισμός των ειδικών δυνάμεων είναι για κλάματα και οι αριθμοί μετρούν εις βάρος μας, αφού τα παλληκάρια μας δεν θέλουμε να τα κουράζουμε με θητεία άνω των εννέα μηνών, γιατί μετά θα ψηφίσουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ, που υπόσχεται ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του.

Στην Αεροπορία Στρατού, είναι που πέφτει εδώ και δεκαετίες κλάμα μεγάλο, καθώς η Ελλάς πεισματικά δεν αγοράζει ελικόπτερα έχοντας πάρει μερικές μονάδες που δεν σώζουν την κατάσταση.

Η Αεροπορία του Ναυτικού κλαίει και αυτή με τα Ρ-3 ORION να έχουν αχρηστευθεί από τις σύγχρονες τουρκικές δυνατότητες, ενώ τα λεγόμενα ιπτάμενα ραντάρ μας, θα τυφλωθούν σε χρόνο μηδέν από τα παραγόμενα σε τουρκικά εργοστάσια ηλεκτρονικά συστήματα.

Μας μένει η ελληνική λεβεντιά. Εκεί δεν ανησυχώ, αν και αναλώνεται σε πολλά GAY PRIDE και όχι στην ουσία.

Μένει ίσως η ιστορία μας που μας διδάσκει ότι πάντοτε πολεμήσαμε λίγοι εναντίον πολλών και νενικήκαμεν !!!!

Ναι αλλά τότε, στην αρχαιότητα, οι ελληνικοί στρατοί χρησιμοποιούσαν οπλικά συστήματα κατά πολύ υπέρτερα των αντιπάλων. Καλύτερα όπλα, καλύτερο εξοπλισμό, καλύτερες τακτικές, καλύτερα πλοία κτλ

Οπότε καταλήξαμε στον καλύτερο εξοπλισμό, αφού όπως λέει και η παροιμία τα εργαλεία κάνουν το μάστορα.

Ας στρωθούν λοιπόν οι πολιτικάντηδες, να πάρουν κανένα οπλικό σύστημα, αντί να δίνουν επιδόματα, γιατί βλέπω τον Ερντογάν να κάνει ανακοινώσεις για το ότι αυτός θα δώσει καλύτερα επιδόματα από τον Τσίπρα και οι Ελληνάρες να τον ψηφίζουν για πρωθυπουργό.