Πως γίνεται να έβλεπα εγώ από τον Μάϊο, τι θα γίνει στην Ουκρανία τον Σεπτέμβριο και να μη το έβλεπαν οι Ρώσοι;;;

Προφανώς κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Πούτιν και η τελευταία ελπίδα των ανθρώπων κατά της νέας τάξης φαίνεται να μην υπάρχει πλέον, εκτός και αν….

Σε άρθρο μου στις 15/7/2022, θύμισα τι είχα γράψει σε άλλο άρθρο μου στις 17/5/2022 και στις 27/2/2022 όταν είχα εξηγήσει ότι δεν μπορεί η Ρωσία να κάνει ειδική στρατιωτική -αστυνομική επιχείρηση σε μία χώρα που μπορεί να μαζέψει 1.500.000 στρατό που θα τον εκπαιδεύσει μέσα στο καλοκαίρι για ένα τετράμηνο το ΝΑΤΟ και που θα έχει αμέτρητη χρηματοδότηση εκατομμυρίων και στον οποίο θα πολεμούν τουλάχιστον 70.000 εμπειροπόλεμα στελέχη του ΝΑΤΟ, με ταυτόχρονη πλήρη πληροφόρηση από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο και με όπλα όλο και περισσότερο σύγχρονα που συρρέουν από όλη τη Δύση και που ετοιμάζονται ακόμη και τώρα στα εργοστάσια της Δύσης.

Είναι πρακτικά αδύνατον.

Σαν να μην έφθανε αυτό, με παιδική αφέλεια (;;;;;;), η Ρωσία απέσυρε σχεδόν όλα τα αρχικά της στρατεύματα από την Ουκρανία και δήλωσε στους ντόπιους από τα “απελευθερωμένα” εδάφη της Ουκρανίας, ότι πρέπει να πολεμήσουν οι ίδιοι πλέον για τον τόπο τους. Μόνο που αυτοί οι νεοσύλλεκτοι, είναι απόλυτα άσχετοι μπροστά στους επί τετράμηνο εκπαιδευμένους σε επίπεδο ειδικών δυνάμεων έστω και ημιάσχετους Ουκρανούς του νέου Ουκρανικού στρατού και τις παλιοσειρές των ειδικών δυνάμεων της Δύσης που με παχυλούς μισθούς υπηρετούν πλέον στον Ουκρανικό στρατό.

Με 135.000 σχεδόν νεοσύλλεκτους, δεν αντιμετωπίζεις ένα στρατό 1.500.000 εκατομμυρίου ανδρών που ετοίμασαν οι Ουκρανοί, αφού έριξαν για όλο το καλοκαίρι δικούς τους ανεκπαίδευτους νεοσύλλεκτους σαν τροφή στα ρωσικά κανόνια.

Τώρα όμως ο νέος Ουκρανικός στρατός που ετοιμάστηκε μέσα σε 4 μήνες, δεν αποτελείται από νεοσύλλεκτους χωρικούς και έχει αυτό που λέμε το momentum και έχει επιτυχίες καθώς με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος, όπως ακριβώς είχα προβλέψει, άρχισε να επιτίθεται στην εθνοφρουρά ντόπιων επιστράτων και άσχετων, που οι Ρώσοι άφησαν στα καταληφθέντα εδάφη.

Δεν νομίζω να είμαι εγώ τόσο πολύ πιο ειδήμων και έξυπνος σε σχέση με τα ρωσικά επιτελεία.

Κάτι άλλο συμβαίνει και αυτό το κάτι άλλο το είχα γράψει σε άρθρο μου στο site taklamakan.gr.

Τα αφεντικά των Ρώσων τα έχουν βρει από καιρό με τα αφεντικά της Δύσης και δήλωσαν ότι αν ο Πούτιν δεν στηρίξει το σχέδιο για την οικονομική καταστροφή του δυτικού κόσμου, τότε ή θα τον σκοτώσουν ή θα τον αντικαταστήσουν.

Έτσι βλέπουμε τη Ρωσία να παίζει τις κουμπάρες στην Ουκρανία, για να πεισθούν στη Δύση ότι οι θυσίες τους πιάνουν δήθεν τόπο κατά των Ρώσων και αξίζει τον κόπο να αυτοκαταστραφούν για το σκοπό αυτό, ενώ η Ρωσία, όπως είχα προβλέψει παίρνει πολύ, πάρα πολύ χρήμα από τον ρόλο που παίζει στην καταστροφή αυτή. Παρανοϊκό αλλά αληθινό.

Η νέα τάξη φαίνεται να παίρνει το πάνω χέρι με τη βοήθεια της παλιάς. Μια ελπίδα υπάρχει μόνο. Να ξεφύγει ο Πούτιν ή κάποιος άλλος μέσα στη Ρωσία και να αρχίσει κάποιο σοβαρό πάρτι.