Λιακόπουλος: Πούτιν ή μάζεψε στρατό και πάρε την Ουκρανία, ή μάζεψτα και γύρνα στη Ρωσία

Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, ο Πούτιν έχει προδοθεί από τους προϊσταμένους του. Ενώ υπήρχε συμφωνία μεταξύ των αφεντικών του και των αφεντικών του ΝΑΤΟ για να πάρει Νονμπάς, Ζαπαρόζιε και Χερσώνα, η συμφωνία ανάμεσα στα αφεντικά χάλασε και τώρα βρέθηκε εκτεθειμένος επειδή τους πίστεψε και απέσυρε τον αρχικό ρωσικό στρατό από την Ουκρανία.

Αυτή τη στιγμή ο Πούτιν έχει στα κατεχόμενα (απελευθερωμένα) εδάφη της Ουκρανίας κάπου 50.000 επιστράτους σχεδόν ανεκπαίδευτους και περίπου 20.000 εμπειροπόλεμους μισθοφόρους και ειδικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού, δηλαδή περίπου 70.000 άνδρες διάσπαρτους σε 1.200 χιλιόμετρα μετώπου.

Είναι ανέκδοτο το να πολεμήσουν εναντίον 1.500.000 Ουκρανικών και νατοϊκών στρατευμάτων. Απορώ πως τους συγκρατούν και δεν τους έφαγαν ακόμη ζωντανούς, αλλά δεν θα αργήσει και αυτό.

Θα δούμε οδομαχίες στην πόλη του Ντονιέτσκ, πτώση της Χερσώνας και οδομαχίες μέσα στην Μαριούπολη, αν επιτέλους δεν αποτινάξει την δουλεία του απέναντι στα αφεντικά του και δεν αφυπνίσει τον ρωσικό λαό σε πανστρατιά καταστροφής των σκουπιδιών της νέας τάξης.

Αυτά ισχύουν και οι κριτικές σε θέματα στρατηγικής, αυτή τη στιγμή είναι ανούσιες, αφού όλο το μέτωπο δεν καταρρέει χάρη στην υπεροχή της ρωσικής αεροπορίας, των πυραυλικών δυνάμεων και του πυροβολικού της Ρωσίας.